Θρήνος στο μπασκετ για τον Τ. Μούστο, που έφυγε - Συλλυπητήρια από ΣΥΔΚΑΚ


Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 73 ετών, άφησε ο Τάσος Μούστος, ο οποίος υπηρέτησε το χώρο του μπάσκετ τόσο ως παίκτης και προπονητής όσο και ως διαιτητής.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν o Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης  και η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ:
"Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Συνδέσμου μας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το χαμό του κ. Μούστου Αναστάσιου.

Ο κ. Μούστος ήταν πρόσωπο σταθμός στο χώρο της Ελληνικής διαιτησίας αλλά και ιδιαίτερα στον ΣΥΔΚΑΚ όπου ήταν μέλος του για 5 χρόνια.

Επιπλέον αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.

Για την θλιβερή αυτή απώλεια, ευχόμαστε στην οικογένειά του κουράγιο και δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Ο ΣΥΔΚΑΚ θα καταθέσει συμβολικό ποσό στο κέντρο ειδικών παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» του Ηρακλείου, εις μνήμην και μακαρία του εκλειπόντος".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.