Αποχώρησε ο Μιχ.Κασικτσόγλου απο τον ΟΑΧ.


Ο επιτυχημένος προπονητής, Μιχάλης Κασικτσόγλου, αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο του Ομιλου Αντισφαίρισης Χανίων, καθώς για προσωπικούς λόγους, θα επιστρεψει κατά πάσα πιθανότητα στην γενέτειρα του, τη Θεσσαλονίκη για οικογενειακούς λόγους.

Ο  Θεσσαλονικιός τεχνικός είχε τα δύο τελευταία χρόνια  επιτυχημένο έργο και ειδικά την φετινή σαιζόν, καθώς φέτος συνέβαλλε τα μέγιστα στην παραμονή της γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ επίσης οδήγησε σε δύο κατακτήσεις τίτλων με τις ομάδες των Κορασίδων και των Παίδων Β'.

Ο Μ.Κασικτσόγλου που εχει περασει ως βοηθός του Τακιανου στον ΟΦΗ στην Α2, θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην Χανιώτικη ομάδα, με  την ομάδα των Κορασίδων στην τελική φάση του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη μεταξύ 26 Ιουνίου - 1 Ιουλίου (ισως στα Χανια).  

Η σχετική ανακοίνωση από τον ΟΑΧ αναφέρει:
"Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ, Μιχάλη Κασικτσόγλου.

Ο κόουτς μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς και την συμμετοχή της ομάδας Κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (26/6 - 1/7) θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στην γενέτειρα του, τη Θεσσαλονίκη για οικογενειακούς λόγους. Η διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά, για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξε στη μέχρι τώρα συνεργασία μας, για τη δουλειά που έκανε στην γυναικεία ομάδα και στις υποδομές, την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2 Γυναικών και τους τίτλους στα Παγκρήτια πρωταθλήματα Μπάσκετ Κορασίδων και Παίδων Β’.

Τέλος, του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Από σήμερα η διοίκηση, προχώρα στην αναζήτηση έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή για την Γυναικεία ομάδα, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.