Προβάδισμα τίτλου πήρε ο Εργοτέλης ,60-47 το Δειλινό (pics).


Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής , στο πρώτο τελικό της ΕΚΑΣΚ , επικρατώντας στο κατάμεστο με υπέροχη ατμόσφαιρα Λίντο με 40-67, σε και πλέον  έχει τον πρώτο λόγο ( μια νίκη στα επόμενα δύο ματς), για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Το γεγονός του παιχνιδιού ήταν οτι το Λίντο κατακλύστηκε από φίλους του αθλήματος , που απόλαυσαν σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα ένα καλό ματς , ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος,ενω στο δεύτερο έγιναν πολλά (και αβίαστα κάποιες φορές) λάθη.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, με το Δειλινό, να αξιοποιεί τα στοιχεία της αθλητικότητας που διέθεταν ορισμένοι παίκτες του, ενώ εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι ήταν πιο ψηλή ομάδα, ενω επιθετικά είχαν καλές αποστάσεις .
Στη διάρκεια του ματς όμως πλήρωσε την έλλειψη ρυθμού, από την αγωνιστική απραξία .

Ο Εργοτέλης που ήταν πιο "μπαρουτοκαπνισμένος", από ένα σημείο και μετά επέβαλε τον ρυθμό του και με πίεση από την πρώτη μπάλα  , έκλεψε , πήρε πολλές κατοχές, δημιούργησε καταστάσεις με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί επιθετικά .

Όπως κι αν έχει είδαμε κάποιους αθλητές με δυνατότητες και προσόντα και απο τις δυο ομάδες που εφ όσον βελτιωθούν , μπορούν άνετα να σταθούν σε Εθνικές κατηγορίες.

ΔΕΙΛΙΝΟ -ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 47-60
Δεκάλεπτα: 12-22, 27-38 (ημ.), 40-48, 47-60

Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ(Γωνιωτάκης): Μπορμπίδης 15(1), Αντωνογιαννάκης 4, Γαϊτανάκης 3(1), Σαίξ, Παντερής, Γρύλλης 9(1), Εκίζογλου, Ζάγκλας 2, Λεφής 12(1), Δεσποινιάδης 2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.(Βισκαδουράκης): Αθανασιάδης 7(1), Χωματάς, Μανιαδής 5, Καλογεράκης 2, Δαπουλάκης 7, Χασάπης 18(2), Χριστοδούλου, Νησωτάκης 2, Σκανδαλάκης 11, Κομψέλης 8, Αμπαδιωτάκης.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.