Πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ επί του Πιερικού Αρχέλαου (Pics+stats)


Άνοιξαν λογαριασμό οι νεανίδες του ΟΦΗ  που κρατάνε ψηλά την σημαία του Κρητικού μπάσκετ, καθώς επικράτησαν με  56-52 του Πιερικού/Αρχέλαου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τουρνουά που φιλοξενείται στην Αδηψό.
Οπως αναφερει η ΕΟΚ:
Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Νεανίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού, καθώς επιβλήθηκε με 56-52 του Πιερικού Αρχέλαου.

Η ομάδα από την Κρήτη είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μάλιστα έφτασε να προηγείται ακόμη και με διψήφια διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτριες από την Κατερίνη, έκαναν την αντεπίθεσή τους στο τέλος με πρώτες σκόρερ τις Λεκάι και Γκοτζαμάνη, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧ-ΟΦΗ  52-56
Δεκάλεπτα: 11-10, 20-25,30-39, 52-56  
Διαιτητές: Γιακείμη, Κωνσταντινίδου

Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη): Καραλή, Κιολέογλου, Λεκάι 22(6), Γκοτζαμάνη 14(2), Μπουμπουλέντρα 5, Μπαγκλαρίδου 2, Καρατάσιου 7, Δημητριάδου 2. 
ΟΦΗ (Καρλάφτης): Φραγκάκη, Ιατράκη 7, Παπαδάκη Αικ. 2, Βάτσινα 13(2), Παπαδάκη Ευ., Διαμαντάκη, Κουρατόρα 12(2), Τζανετή 3(1), Κασαπίδη 9, Σφακιανάκη 8, Λιόντα 2.

Δηλώσεις 
Εμμανουήλ Καρλάφτης (προπονητής ΟΦΗ): 
«Σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι, δείξαμε καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο και φτάσαμε στην πρώτη μας νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο από αγώνα σε αγώνα. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, όμως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος». 

Βάτσινα Κωνσταντίνα (αθλήτρια ΟΦΗ): 
«Ήμασταν πολύ αγχωμένες, μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Πιστεύω πως έχουμε ενταχθεί στο Πανελλήνιο και περιμένω περισσότερα από την ομάδα μου. Τώρα κοιτάζουμε το αυριανό ματς με τον Φάρο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο που μπoρούμε». 

Λεκάι Μπρίσενα (αθλήτρια Πιερικού-Αρχέλαου): 
«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως παίξαμε πολύ δυνατά, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, μπήκαμε αποφασισμένες στο γήπεδο, όμως το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου γιατί προσπαθήσαμε, ήμασταν ενωμένες και κάναμε μια καλή εμφάνιση. Τα επόμενα παιχνίδια είναι σίγουρα δύσκολα. Αύριο παίζουμε με τον Παναθηναϊκό που είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια όσο πιο καλή εμφάνιση μπορούμε, ανεξάρτητα από το πιο θα είναι το αποτέλεσμα».   

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.