Ξεκινάνε την Κυριακή 29/04,(20:00) οι τελικοί Ανδρών ΕΚΑΣΚ. Η προϊστορία.


Ηρακλειώτικη υπόθεση οι φετινοί τελικοί Ανδρών ΕΚΑΣΚ .Δειλινό και Εργοτέλης, ξεκινούν από την Κυριακή 29 Απριλίου τις "μάχες" τους με στόχο την κατάκτηση τριών νικών που  δίνει το πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ και την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Η σειρά με βάση τα αποτελέσματα της κανονικής φάσης ,βρίσκεται στο 1-1 και το πρόγραμμα των αγώνων που θα γίνουν όλοι στο κλειστό του Λίντο,δημοσίευσε η ομάδα του Εργοτέλη ειναι το παρακάτω:

Πρώτος τελικός - 29 Απριλίου 20:00 :Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ
Δεύτερος τελικός -06 Μαίου 20:00 : ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ -  ω
Τρίτος τελικός (αν χρειαστεί) - 13 Μαΐου 20:00 Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ


-Το Δειλινό έπαιξε τελευταία φορά σε τελικούς τη σεζόν 2013-14 και δεν τα κατάφερε “κόντρα” στην Ακαδημία Ρεθύμνου (1-3 νίκες, αρχίζοντας από το “0-0”), ενώ η προηγούμενη ήταν το 2007-8, οπότε είχε κερδίσει 3-1 τον Εργοτέλη και έπαιξε την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης πήρε μέρος σε τελικούς τη σεζόν 2009-10, είχε επικρατήσει 3-0 του Α.Ο. Κύδων και έκτοτε, μέχρι πέρυσι την άνοιξη, μετείχε ανελλιπώς σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών.
Η ομάδα του Δειλινού αναφέρει στην επίσημη σελίδα της για το γεγονός αυτό:
"Ο τίτλος του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και η άνοδος στην Γ' Εθνική θα κριθεί ανάμεσα σε δυο Ηρακλειώτικες ομάδες!

Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. θα ξεκινήσουν την "μονομαχία" τους την Κυριακή 29/4 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο με το σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι στο 1-1
Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες κερδίζει τον τίτλο του Πρωταθλητή της Ε.ΚΑ.Σ.Κ και το εισιτήριο για την Γ' Εθνική...

Περιμένουμε τον κόσμο του Ηρακλείου να στηρίξει την προσπάθεια μας για άνοδο στην Γ' Εθνική για δεύτερη φορά στην ιστορία του σωματείου μας μετά από το 2008!!!"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.