Δηλώσεις Βισκαδουράκη- Γωνιωτάκη, για τον πρώτο τελικό.


Ο Εργοτέλης παρά τις  απουσίες των Βερτούδου (που επιστρέφει το Σάββατο) και Δόσπρα πήρε προβάδισμα με 2-1 στις νίκες, επί του Δειλινού, μετά το 60-47, στον πρώτο τελικό  και χρειάζεται ακόμα μία την προσεχή Κυριακή για να στεφθεί πρωταθλητής. 

Αντίθετα για το Δειλινό το επόμενο ματς, είναι match ball, καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο στο τρίτο και τελευταίο τελικό.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, σε δηλώσεις του τόνισε οτι η ομάδα του "κέρδισε το πρώτο ημίχρονο, αλλα δεν εφησυχάζει τονίζοντας ότι το Δειλινό θα βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Κυριακή (6/5) στις 20:00 στο Λίντο.

Όπως δήλωσε στην "neakriti.gr":
"Κερδίσαμε το πρώτο ημίχρονο, μένει άλλο ένα και ελπίζω να μη χρειαστούμε παράταση. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που επηρεάστηκε από την έλλειψη αγώνων.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συγκέντρωση, το πάθος και τη δύναμη που είχαν. 
Τους αξίζουν πολλά μπράβο. 
Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο συγκεντρωμένα και σκληρά για να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Το Δειλινό είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ίσως επηρεάστηκε από την αγωνιστική απραξία. 
Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς θα είναι πολύ δυνατοί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

-Ο Γιώργος Γωνιωτάκης , από την μεριά του τόνισε οτι η μακροχρόνια αποχή δεν επέτρεψε να βρουν ρυθμό, τονίζοντας :
"Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό και δεν καταφέραμε να βρούμε τα πατήματά μας, με αποτέλεσμα να είμαστε άστοχοι σε ελεύθερα σουτ, στις βολές, ακόμα και λέι-απ χάσαμε. Βγάλαμε φάσεις, πήραμε τα σουτ που έπρεπε, αλλά ήμασταν άστοχοι. 
Καταφέραμε να αντιδράσουμε κάποιες φορές, αλλά δεν είχαμε σταθερότητα. Εάν δε μας καταβάλει το άγχος, θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι".

Πηγή δηλώσεων :"neakriti.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.