Δηλώσεις Ηλιάκη (Κύδων)-Βισκαδουράκη (Εργοτέλης).


Κύδων και "ξεκαθαρίζουν" τους λογαριασμούς τους, αύριο (17:30)   στο κλειστό Κλαδισού, καθώς στο τελευταίο ματς  της ημιτελικής φάσης στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ, οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 2-2 στις νίκες κι έτσι ο νικητής , θα προκριθεί στον τελικό οπού τον περιμένει το Δειλινό.

Να θυμίσουμε ότι Eργοτέλης, "επέστρεψε"  στην διεκδίκηση για το εισιτήριο του τελικού, πραγματοποιώντας δυο νίκες στα πλέι οφ. 

Στη διάθεση του κ. Βισκαδουράκη θα είναι ο Βερτούδος που εξέτισε την ποινή του, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Δόσπρα.  

Από την άλλη η Χανιώτικη ομάδα  θέλει  να επιστρέψει στις επιτυχίες και να πάρει αυτή το "χρυσό" εισιτήριο.
Αγωνιστικά  ο Πρωτογεράκης θ’ απουσιάσει απ’ αυτή τη σημαντική αναμέτρηση, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Μάλιστα οι "κιτρινόμαυροι"  διοργανώνουν εκδρομή στα Χανιά τη μέρα του αγώνα προκειμένου να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα της ομάδας , αναφέρουν:

"Όσοι φίλοι της ομάδας ενδιαφέρονται να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα στο ματς της προσεχούς Κυριακής με τον Κύδωνα στις 17:30 στα Χανιά, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή. Αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός, θα ναυλώσουμε μεγάλο λεωφορείο για να μας μεταφέρει όλους εκεί μαζί με την ομάδα, με αντίτιμο €10 / άτομο.

Για τη δήλωση συμμετοχής στείλτε SMS στo τηλ. 693 23 61 102 με κείμενο: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ «Λεωφορείο Χανιά για ματς ΚΥΔΩΝ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ» ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά (Κα Γιαννουλάκη). Πιθανή Ώρα Αναχώρησης: 13:30
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας".

Ο Γιάννης Ηλιάκης με δήλωση του στο athlitiko.gr ξεκαθάρισε πως όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει και το ματς. Αναλυτικά τόνισε: 
"Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Εκεί θα κριθεί νομίζω. Πρέπει να οδηγήσουμε τον αντίπαλο με την πίεση μας στα λάθη για να καταφέρουμε να πάρουμε το ματς. 
Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια".

-Ο Γιάννης Βισκαδουράκης που μίλησε επίσης στο στο athlitiko.gr, υποστήριξε πως στο τέλος θα… χαμογελάσει εκείνος που θα δείξει ότι το θέλει περισσότερο.

"Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Ούτε για εμάς, ούτε και για τον Κύδωνα. Είναι ίσως σημαντικότερος αγώνας, ακόμη και από τον πρώτο. Νομίζω ότι όποιος δείξει ότι το θέλει περισσότερο θα είναι κι εκείνος που θα κερδίσει κιόλας. Το ματς θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος". 

Πηγή δηλώσεων : "athlitiko.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.