Athlenda λέγεται η επανάσταση στο μπάσκετ .


Αναρωτήθηκες ποτέ πως οι παίκτες και οι επαγγελματίες του μπάσκετ έρχονται σε επαφή το 2018; Πως δηλαδή ένα ταλαντούχο παιδί από το γήπεδο της γειτονιάς του μπορεί να κάνει το βήμα να παίξει επαγγελματικά;

Για πολλές δεκαετίες για να ξεχωρίσεις στον κόσμο του αθλητισμού ο παράγοντας τύχη έπαιζε καθοριστικό ρόλο. Έπρεπε να σταθείς αρκετά τυχερός για να έχεις έναν coach που θα αναγνωρίσει το ταλέντο σου, έναν ατζέντη που θα έχει καλές γνωριμίες και θα σε προωθήσει, να σε πετύχει ένας scout σε μια καλή σου μέρα κλπ. Τι έρχεται να καταρρίψει αυτό τον τρόπο λειτουργίας και να φέρει την επανάσταση στο μπάσκετ; Το Athlenda (www.athlenda.com ).

Τι είναι το Athlenda;
Το Athlenda είναι η Ν.1 μπασκετική πλατφόρμα που εστιάζει στο ταλέντο, στις ίσες ευκαιρίες, την ελπίδα, τη δικαιοσύνη και την ισότητα στους παίκτες και τους επαγγελματίες του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο.

Το Athlenda ξεκίνησε στην Ελλάδα πριν από 2 περίπου χρόνια και σήμερα μετρά χρήστες από κάθε γωνιά του κόσμου. Οι χρήστες της πλατφόρμας αυξάνονται συνεχώς μαζί με τη φήμη της. Έτσι τον σκοπό της στηρίζουν Super Players από όλον τον κόσμο, μεταξύ άλλων και Giannis Antetokounmpo, Vasilis Spanoulis, Boban Marjanovic κ.ά.

Πώς λειτουργεί;
Κάθε χρήστης δημιουργεί ένα προφίλ. Είτε είσαι αθλητής, προπονητής, ομάδα, scout, ατζέντης είτε κάποιο κολλέγιο, ουσιαστικά δημιουργείς την επαγγελματική σου σελίδα ή ένα επαγγελματικό βιογραφικό που περιγράφει ποιος είσαι σήμερα… αλλά και τι μπορείς να καταφέρεις μελλοντικά.

Οι αθλητές του μπάσκετ το χρησιμοποιούν για να δείξουν το ταλέντο τους. Το προφίλ τους περιλαμβάνει τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, θέση, ομάδα, εμπειρία, ανεβάζουν τα video τους και κόβουν τις καλύτερες τους σκηνές με tag (3-point, rebound, assist κλπ.), προσθέτουν τα σκορ των αγώνων τους και μετράνε τα στατιστικά τους. Πάνω απ’ όλα όμως έχουν την ευκαιρία να φανούν στα μάτια των scouts ή να «χτυπήσουν την πόρτα» οι ίδιοι σε προπονητές, ατζέντηδες, scouts κλπ. από όλο τον κόσμο.

Οι επαγγελματίες του μπάσκετ (Προπονητές, Ατζέντηδες, Scouts, Ομάδες Camps, Κολέγια) το χρησιμοποιούν για να εντοπίσουν νέα μπασκετικά ταλέντα από όλο τον κόσμο. Μπορούν να αξιολογήσουν τα προφίλ των αθλητών βάση των video highlights που ανεβάζουν, των στατιστικών και φυσικά των γενικών τους χαρακτηριστικών και μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί τους μέσω της εφαρμογής.

Success Stories
Το Athlenda ήδη σημειώνει πολλά success stories, μέσα σε μόλις 2 χρόνια λειτουργίας. Από αθλητές που πήραν υποτροφίες σε TOP κολλέγια και camps, βρήκαν ατζέντη ή υπέγραψαν συμβόλαιο, μέχρι και ατζέντηδες που ανακάλυψαν πρώτοι νέα ταλέντα, και προπονητές που βρήκαν επαγγελματικές ευκαιρίες πέτα από τα σύνορα της χώρας τους. Και η λίστα όλο και μεγαλώνει.

Φαίνεται η νέα αυτή μπασκετική πραγματικότητα να προσφέρει μοναδικές και κυρίως ίσες ευκαιρίες σε όσους είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην μπασκετική τους καριέρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις και εσύ JOIN!

FREE Sign up or Download the APP (Google Play)
At Athlenda…
It’s you and your TALENT
It’s you and the EFFORT you make
It’s you and the endless OPPORTUNITIES you get



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.