Α. Κεσαπίδης Προμηθέας Πάτρας : "Παίζουμε 5 τελικούς στο τέλος το ταμείο" (vid)


Ο προπονητής της Εφηβικής ομάδας του Προμηθέα κ.Κεσαπίδης Ανδρέας, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας του με το Ηράκλειο, τόνισε στις δηλώσεις του στο kritikobasket.gr,, ότι "έχουμε πέντε τελικούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Συγκεκριμένα ο νεαρός τεχνικός επεσήμανε για το παιχνίδι με το Ηράκλειο, ότι "μετά το πεντάλεπτο, όταν "σφίξαμε" στην άμυνα , πήραμε μια δίκαια νίκη , στον δεύτερο τελικό που δώσαμε".

-Για το Ηράκλειο τόνισε ότι "είναι μια κλασική επαρχιακή ομάδα, με 3-4 ταλαντούχα παιδιά τους λείπει όμως ο ανταγωνισμός και τα κορμιά, αλλά είναι μια ομάδα που δουλεύει καλά".

-Για τους στόχους του Προμηθέα επεσήμανε: "Στόχος της ομάδας είναι η παραγωγή και να βγουν αξιόλογοι αθλητές. Εδω στα τελικά στόχος είναι να κερδίσουμε πέντε τελικούς και στο τέλος να κάνουμε ταμείο .Όσο πιο ψηλά φτάσουμε, τόσο πιο πολύ ευχαριστημένοι θα είμαστε".

-Για την στήριξη από την διοίκηση της ομάδας στις Ακαδημίες, ανέφερε :"Μας στηρίζει απίστευτα , ίσως πιο πολύ και από την Ανδρική ομάδα. Αυτό για εμάς αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο,ώστε να κάνουμε καλή δουλειά και να ανταποδώσουμε αυτά που μας προσφέρει η διοίκηση".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.