Τουρνουά "Γ.Μυρτακης" από τον Εργοτέλη από 2 έως 4 Απριλίου στο Λίντο.


Ο σύλλογος του Εργοτέλη ανακοίνωσε επίσημα την διεξαγωγή του Τουρνουά "Γιάννης Μυρτάκης"  θέλοντας να τιμήσει τα 50 χρόνια ιστορίας του.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί Μεγάλη εβδομάδα (2 έως 4 /04) και οι "κιτρινόμαυροι" θα φιλοξενήσουν τους παίδες του Ιωνικού Νίκαιας των Μελισσίων, Ηράκλειο , Δειλινό και του ΡεθύμνουBC. 

Το τουρνουά αφορά αθλητές που είναι γεννημένοι το 2002-2003  και του 2005-2006,με όλα τα παιχνίδια του να διεξάγονται στο Λίντο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΡΤΑΚΗΣ:
Ο αείμνηστος Γιάννης Μυρτάκης υπήρξε ο κορυφαίος διοικητικός παράγοντας του Εργοτέλη στη δεκαετία του '60, ο οποίος εμπνεύστηκε και δημιούργησε μία πανίσχυρη ομάδα μπάσκετ, η οποία κυριάρχησε στα πρώτα τοπικά πρωταθλήματα και υπήρξε οδηγός για την μετέπειτα εξέλιξη του αθλήματος στην Κρήτη. Τα μέλη της ομάδας εκείνης διακρίθηκαν στη συνέχεια και στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, επιτυγχάνοντας σημαντικές επιτυχίες στο χώρο της ιατρικής, της μηχανικής και των επιχειρήσεων.  

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης τιμάει τον πατέρα της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου Γιάννη Μυρτάκη και καλεί το φίλαθλο κόσμο της Κρήτης να έρθει στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο και να απολαύσει μπάσκετ   

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.