Το Ηράκλειο, πρωταθλητής Κρήτης στους Εφήβους.!!!Η βαθμολογία.


Το Ηράκλειο, αναδείχτηκε πρωταθλητής Κρήτης στους Εφήβους, καθώς επικράτησε του ΟΦΗ στο ΒΑΚ με 41-90,παίρνοντας τον τίτλο σε τριπλή ισοβαθμία!!

Έτσι η ομάδα του Ηρακλείου, θα εκπροσωπήσει το νησί μας , στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και εφ όσον προκριθεί στην β φάση, θα βρεθεί με τις πέντε καλύτερες ομάδες στην Χερσόνησο στο final six των Εφήβων , από 11-15 Απριλίου.

Στο συγκλονιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, από πλευράς, βαθμολογικού ενδιαφέροντος, όπως είπαμε η νίκη του Ηρακλείου  στο ΒΑΚ με 41-90 και του Ηροδότου στα Χανιά με 50-63, επί του Κύδωνα, έφερε τριπλή ισοβαθμία, που τελικά έφερε πρώτο το Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα kritikobasket.gr και  ΕΚΑΣΚ, αναφέρουν ότι για να κατακτούσε τον τίτλο το Ηράκλειο, ήθελε 37 πόντους, με βάση το τελικό σκορ.
Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία, καθώς, το Ηράκλειο κέρδισε χωρίς  αγωνία με 49 πόντους που του δίνει πανηγυρικά τον τίτλο.

Η Βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.