Με απουσίες στην Αθήνα ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο.


Με πολλά προβλήματα απουσιών , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών αθλητών της θα ταξιδέψει o ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην Αθήνα για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής νοτίου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ απέναντι στην ομάδα του ΠΑΣΚΑ.

Η ενημέρωση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο:
Με απουσίες θα ταξιδέψει o ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην Αθήνα για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής νοτίου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ απέναντι στην ομάδα του ΠΑΣΚΑ.

Η ομάδα μας είχε στείλει αίτημα στην ομοσπονδία στην αρχή του πρωταθλήματος , στο οποίο ζητούσε, τα εκτός έδρας παιχνίδια να πραγματοποιούνται ημέρα Κυριακή ,λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών αθλητών μας.

Παρόλα αυτά, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πέντε από τα έξι συνολικά παιχνίδια προγραμματίστηκαν ημέρα Σάββατο (για διαφορετικούς λόγους) , γεγονός που φέρνει σε δύσκολη θέση τους παίκτες που εργάζονται αυτή την ημέρα.

Με αφορμή τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής, ζητάμε για μια ακόμα φορά, τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας για το 2ο γύρο, να πραγματοποιηθούν ημέρα Κυριακή εφόσον είναι δυνατόν.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει την Παρασκευή 30 Μαρτίου για την Αθήνα, όπου και θα αγωνιστεί το Σάββατο , 31 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ απέναντι στην ομάδα του ΠΑΣΚΑ για την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.