Η Χερσόνησος αγκαλιάζει το "45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων".


Στις 11-15 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Χερσόνησο η τελική φάση του 45ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων, οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό "Φιλωνίδειο".

Οι διοργανωτές βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης της οργάνωσης του τουρνουά καθώς οι αποστολές των ομάδων που θα βρεθούν στην Κρήτη θα φιλοξενηθούν για όλη την διάρκεια στο "Lyttos Beach",ενώ μάλιστα εκπρόσωποι του δήμου Χερσονήσου και συγκεκριμένα η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου , δια της προέδρου της κ.Δέσποινα Πλευράκη, με την ανάρτηση της αφίσας (πάνω), του τουρνουά, εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:

"Ο Δήμος Χερσονήσου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, αρωγοί διαχρονικά στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων της χώρας για την ενδυνάμωση του αθλητικού ιδεώδες, αγκαλιάζουν με ιδιαίτερη θέρμη την αθλητική διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το
"45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων" και καλωσορίζουν την νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ ως άξιοι συνεχιστές των κορυφαίων αθλητών μας.

Μια τέτοια αθλητική γιορτή, αναδεικνύει την δύναμη της συνέργειας και συνεργασίας των θεσμών και των φορέων της τοπικής κοινωνίας υποδηλώνοντας μέσα από την επιτυχή έκβαση της, αρχικά την εξωστρέφεια μας ως δήμος με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας του, ως αθλητικός προορισμός αλλά πρωτίστως παροτρύνει την νέα γενιά ώστε να μιμηθούν αθλητικά τους πρότυπα. Γιατί στον τόπο μας, έχουμε τη θέληση, μπορούμε να διαμορφώνουμε τις συνθήκες και να αναπτύσσουμε τη δυναμική που υποστηρίζει και προάγει τον αθλητισμό.

Είμαι βεβαία ότι η προσπάθεια αυτή θα αποτελέσει νότα αισιοδοξίας στο διηνεκές προσφέροντας διέξοδο στους νέους μιας Ελλάδας που αντίστεκονται, αγωνίζονται και καταφέρνουν να κτίσουν το αθλητικό τους μέλλον!!!"

Η Πρόεδρος τη Κ.Ε.Δ.Χ
Δέσποινα Πλευράκη
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.