Επιστροφή στις νίκες για το Εφηβικό του ΟΦΗ (pics).


Για την 5η αγωνιστική της β' φάσης (τελικής),του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚ ο  ΟΦΗ, επικράτησε δύσκολα,εντός έδρας του ανταγωνιστικού και ελλειπή Κύδων, με 60-55 και επέστρεψε στις νίκες και στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Στεφάνου Λουκάκη , αν και εμφανίστηκε με επτά μόλις παίκτες στο παρκέ, έβαλε δύσκολα στον ΟΦΗ, καθώς μετά το αρχικό 0-4, έτρεξε ένα σερί 18 πόντων κλείνοντας εντυπωσιακά προηγούμενη, το δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Μάνου Καρλάφτη όμως, πάτησε το γκάζι στην δεύτερη περίοδο  και στην τρίτη, εκμεταλλευόμενη την κόπωση της Χανιώτικης ομάδας,"καθάρισε" το ματς. 

Με την νίκη αυτή οι "ασπρόμαυροι", παρέμειναν έτσι στην πρώτη θέση της κατάταξης και αν κερδίσουν το Ηράκλειο την τελευταία αγωνιστική, θα στεφθούν πρωταθλητές Κρήτης.

Η αιτία που παρουσιάστηκε ελλειπής ο Κύδων, ήταν οι μαθητικές υποχρεώσεις των αθλητών του.

Ο Κύδων πριν την έναρξη του αγώνα εξέφρασε μέσω της επίσημης σελίδας του παράπονα για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα (13:00).

Στην ανακοίνωση η Χανιώτικη ομάδα αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Ένα παιχνίδι που ορίστηκε κακώς από την ΕΚΑΣΚ να διεξαχθεί στις 13:00 παρότι τους έχουμε ενημερώσει ότι το Σάββατο λόγω φροντιστηρίων να παίζουμε αργά το απόγευμα"

ΟΦΗ - ΚΥΔΩΝ 60-55
Δεκάλεπτα: 04-18, 22-31 (ημ), 47-41 , 60-55
Διατητές : Μπανασάκης , Χατζημάρκος.

ΟΦΗ (Καρλάφτης Σπ.): Τοχταμής , Κατεργιαννάκης , Καλλέργης 11(1), Ζουρμπάκης 6(2), Μαλλιαράκης 8, Κοκοσάλης , Χρηστάκης 23(1), Σπυριδάκης , Φθενός , Βλαχάκης 12(4), Σπηλιωτάκης , Καμπάκας Λ.
Κύδων ( Λουκάκης  Στ.): Ασσύ 6, Κουτσαντωνάκης 21, Καλλιοντζής , Γενετζάκης , Τζιόλας  10,Μαγγελάκης 15(1), Καραγκούνης 3(1).

Πηγή φώτο:" Sotiris Samothrakis".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.