"Διπρόσωπο" το Ηράκλειο, ηττήθηκε από τον Πρωτέα Βούλας με 72-85.


Δυο πρόσωπα εμφάνισε το Ηράκλειο στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας του Β.Βλάχου, καθώς αν και ξεκίνησε δυνατά, τελικά ηττήθηκε με 72-85 στα Δυο Αοράκια, (χάνοντας και την διαφορά της νίκης του στον α γύρο ), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα της πόλης μας που προερχόταν από την ήττα στην Κόρινθο και από  μέτρια εμφάνιση , αν και ξεκίνησε καλά με τον Πρωτέα, στο δεύτερο μισό, κάπου...μπερδεύτηκε και ηττήθηκε τελικά, συνεχίζοντας να μαζεύει… ήττες και να κατρακυλά αγωνιστικά.

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη , ξεκίνησε ιδανικά σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό και από τις δυο ομάδες, καθώς αμυντικά, είχε γρήγορες αλλαγές στα μαρκαρίσματα και το επακόλουθο της εξαιρετικής αμυντικής τακτικής  οδήγησαν σε καλές συνεργασίες , είτε βρίσκοντας πόντους  από την περιφέρεια, με εκφραστές τους Μποχωρίδη και Πετράκη, είτε αξιοποιώντας τέλεια την υπεροχή που είχε εκείνο το διάστημα έναντι των φιλοξενούμενων στο  ζωγραφιστό, κυρίως με τον Χάλαρη.

Ωστόσο η έλλειψη ρυθμού λόγω τραυματισμού, του Λάκκα και η απουσία του Σταμπουλη, στοίχισαν για τους γηπεδούχους  με αποτέλεσμα η ομάδα του Β.Βλάχου που παρουσίασε μια μπασκετική ομάδα, που πίεσε και κέρδισε κατοχές, κατάφερε να μειώσει και να  πάρει τα ηνία με 53-55 , στο 28:39'  με σκόρερ τον κορυφαίο του αγώνα Αγγελόπουλο.

Παράλληλα ο Βαγγέλης Βλάχος, χρησιμοποιώντας σε εκείνο το σημείο τον έμπειρο Βαρδαβά, που έδωσε βοήθεια στο ριμπάουντ και λύσεις τους συμπαίκτες τους στην περιφέρεια, άλλα και χρησιμοποιώντας στο τέταρτο δεκάλεπτο  σαν δεύτερο ψηλό τον Μόρφη, (που εμφανίστηκε πολύ πιο συγκεντρωμένος σε σχέση με την αρχή του παιχνιδιού),  λειτούργησε "ρολόι" και κατάφερε να πάρει την νίκη και την διαφορά.  

Το Ηράκλειο στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν είχε επιθετικές λύσεις και πήρε πόντους, κυρίως από την ...γραμμή της ελεημοσύνης, καθώς σημείωσε δυο μόνο καλάθια , το ένα εξ αυτών ένα εξαιρετικό του Καλατζή, από μέση απόσταση με jump shoot.

Τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, για το Ηράκλειο, που θα πρέπει για μια ακόμα φορά να βελτιώσει την εικόνα που παρουσιάζει σε μεγάλα διαστήματα των αγώνων (που είναι όμως  αποτέλεσμα απουσιών)  και να ψάξει σε όλα τα ματς την νίκη με αρχή το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό την άλλη εβδομάδα.

Πριν το παιχνίδι Ηρακλής Σφακιανάκης και Γιάννης Στεφανάκης, χάρισαν μια ανθοδέσμη στους Κ.Βαρδαβά και Α.Αυγενικό του Πρωτέα, καθώς αμφότεροι έχουν αγωνιστεί στο Ηράκλειο, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα είχαμε βράβευση και απονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα των Εφήβων του Ηράκλειο.

Σύντομα βίντεο στιγμιότυπα και  δηλώσεις.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 72-85
Διαιτητές :Κωνσταντινίδου , Ρίζος
Δεκάλεπτα : 20-9, 40-34 (ημ), 55-59, 72-85
Hράκλειο (Μακράκης, Τζανής) : Κίτσος , Γουμενάκης , Στανίρης , Μποχωρίδης 23(2) , Λάκκας , Πρωτογεράκης 4 , Λιανός 9 , Παπαδάκης 8(1) , Πετράκης 13(3) , Καλατζής 2 , Χάλαρης 13(1) , Στιβακτάκης 
Πρωτέας Βούλας (Βλαχος,Τερζης) : Αγγελόπουλος 29(3), Βαρδαβάς 1, Λάτσης, Κρανιάς, Αθηνιώτης 8(1), Ματαλιωτάκης 21, Μόρφης 3(1) , Μπάλας 2 , Παπάδης , Καματερός 2, Γάργαλης 9, Αυγενικός 10(2).

Τα θέματα του Ηράκλειο είναι μια προσφορά:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.