Αναδεικνύει τις ικανότητές του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.


Νέες συμμετοχές ,με  περισσότερο χρόνο στα παιχνίδια της  Basket League, με την φανέλα του Παναθηναϊκού, παίρνει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, καθώς σε δυο διαδοχικά παιχνίδια ,με Πανιώνιο και Κύμη, χρησιμοποιήθηκε από τον Τσαβι Πασκουάλ, ακολουθώντας πιστά το πλάνο προοπτικής και εξέλιξης του κρητικού αθλητή.

Συγκεκριμένα ο  19χρονος Ηρακλειώτης γκαρντ αγωνίστηκε στο 6ο του παιχνίδι στην σεζόν απέναντι στον Πανιώνιο, σημειώνοντας 6 πόντους (όσους και με τον ΓΣΛ) ενώ αγωνίστηκε για 14 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα, χρόνος - ρεκόρ για τον ίδιο στην Α1!

Στο αμέσως επόμενο ματς της 19ης αγωνιστικής με την Κύμη, σε 5:13 λεπτά συμμετοχής σημείωσε ένα πόντο , μαζεύοντας ένα ριμπάουντ και μοιράζοντας δυο ασίστ, δείχνοντας ότι αποκτά ρυθμό.

Το ζητούμενο είναι η προοπτική που δίνει στους πράσινους ,αλλά και ο συλογος στον αθλητή, στην εξαγγελία που έχει κάνει ο ΠΑΟ , που επιδιώκει την "Ελληνοποίηση του" και ο Γιώργος Καλαιτζάκης είναι ένα μεγάλο στοίχημα.

Στο ροστερ της η ομάδα έχει ουσιαστικά τρεις Έλληνες (Αντετοκούμπο, Καλαϊτζάκης, Μήτογλου) και δυο..μισούς (Βουγιούκας, Ογκαστ), χωρίς κανένας τους να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο,  και θα είναι "έγκλημα, αν δεν βγει κάποιος (από τους πρώτους  κυρίως).

Ο 19χρονος δίμετρος πλέι μέικερ , έχει αποδείξει ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο, μα τούτο είχαν κι άλλοι ,αλλά έφυγαν.

Ο Γιώργος δείχνει επί πλέον , να ξεχωρίζει για το τσαγανό του, διαθέτει, ένστικτο, , δεν φοβάται να παίρνει προσπάθειες, "διαβάζει" το παιχνίδι, συνοπτικά παίζει σαν έτοιμος παίκτης.

Δουλεύει πολύ, είναι συνειδητοποιημένος, ξέρει που βρίσκεται και τις απαιτήσεις του, και κυρίως με ορθή  διαχείριση ,δείχνει ικανός να έχει σταθερό ρόλο, από του χρόνου κι όλας.

....Ίδωμεν.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.