Τ.Τσαγκρώνης : "Έχουμε αγώνα, όχι πόλεμο"-Η συνέντευξη τύπου.


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αναλυτικά:
Παναγιώτης Τσαγκρώνης (γενικός γραμματέας ΕΟΚ): 
«Σας καλωσορίζω στο όμορφο νησί της Κρήτης και το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας. Έχουμε ξανακάνει τελικό στο Ηράκλειο και είχαμε πάει σχετικά καλά. Για πρώτη φορά με τη συνεργασία των δύο ομάδων αποφασίσαμε να φέρουμε τα παιδιά οργανωμένα στο γήπεδο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να βοηθήσετε κι εσείς, τα ΜΜΕ, με τη σειρά σας. Ένας αθλητικός αγώνας είναι, όχι πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας. Ελπίζω να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός. Καλή επιτυχία σε όλους μας».

Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ): 
«Καλώς ήρθατε στη γιορτή που διοργανώνεται στο Ηράκλειο. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι γιορτή. Κάθε χρόνο το ελπίζουμε, αλλά στη μέση μας τα χαλάνε. Φέτος οι φίλαθλοι θα είναι αγνοί, μικρά παιδιά. Δεν υπάρχουν εισιτήρια, το γήπεδο θα είναι γεμάτο από 4.500 παιδιά που θα απολαύσουν έναν πολύ καλό αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες. Είναι ευτυχία για την πόλη του Ηρακλείου. Θα δουν τον τελικό οι αγνοί φίλαθλοι, τα παιδιά. Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή. Θα πρέπει να βοηθήσετε κι εσείς, ώστε να προστατέψουμε αυτή τη διοργάνωση για να έχει μεγάλη επιτυχία. Αν πάει καλά ο τελικός, μπορεί να το προτιμήσουμε από τις προηγούμενες καταστάσεις του πανικού και ολέθρου. Αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο».

Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού): 
«Εύχομαι ο τελικός να είναι ένα ωραίο παιχνίδι που θα απολαύσουν όλοι, τόσο τα παιδιά στο γήπεδο όσο και οι τηλεθεατές. Είναι σημαντικός για μας αυτός ο τίτλος, είμαστε συγκεντρωμένοι, σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας σε άμυνα κι επίθεση και να παλέψουμε για κάθε μπάλα».

Βασίλης Σπανούλης (αρχηγός Ολυμπιακού): 
«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Θα δούμε μετά το ματς αν έχει επηρεάσει η ήττα μας στο πρωτάθλημα. Αν σε έχει κερδίσει κάποιος μια φορά, δεν θες να σε κερδίσει και δεύτερη».

Ντράγκαν Σάκοτα (προπονητής ΑΕΚ): 
«Χαιρόμαστε που είμαστε σε έναν τελικό. Το περιμέναμε αρκετά χρόνια. Όλες οι χώρες παίζουν Κύπελλα, όλα τα μάτια είναι εκεί. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν βρισκόμαστε τόσο συχνά στον τελικό. Θα θέλαμε να δώσουμε μια χαρά με ένα Κύπελλο στον πρόεδρό μας. Αύριο θα ήταν το τέλειο, αλλά αν δεν το καταφέρουμε θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Ντούσαν Σάκοτα (αρχηγός ΑΕΚ): 
«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε εδώ. Η ΑΕΚ είχε πολλά χρόνια να δει τελικό και θέλουμε να το χαρούμε. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να περάσει μια ομάδα στον τελικό έχοντας κερδίσει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό. Εμείς το κάναμε αυτό και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Δεν είναι κριτήριο το ματς του πρωταθλήματος. Τα ξεχνάμε αυτά, αύριο είναι ο τελικός». 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.