Το πανόραμα της 15ης μέρας των Ανδρών ΕΚΑΣΚ.


Ολοκληρώθηκε η 15η μέρα του πρωταθλήματος των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, με το γεγονός της αγωνιστικής να αποτελεί το Δειλινό που ηττήθηκε εντός έδρας από την Ακαδημία Ρεθύμνου.

-Θύμα έκπληξης έπεσε το Δειλινό, καθώς ηττήθηκε στο κλειστό του Λίντο με 61-64 από την Ακαδημία Ρεθύμνου και έμεινε δύο βαθμούς πίσω από τον Κύδωνα (το Δειλινό έχει κάνει το ρεπό του σε αντίθεση με τους Χανιώτες). 

-Ο Εργοτέλης,  παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς επικράτησε με 58-47 του Α.Ο. Ακρωτηρίου το περασμένο Σάββατο στο Λίντο.

- Σχετικά εύκολο έργο είχε και ο Κύδων με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στο κλειστό των Χανίων, νικώντας τον με 69-42 με την Χανιώτικη ομάδα να παραμένει (με απόσταση ασφαλείας)  στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

-Στη Χερσόνησο, η Πεδιάδα δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του ΑΣΗ Τηγανίτη νικώντας τον με 85-44 και παίζει δυνατά για την είσοδό της στην τελική φάση.

-Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με τους Νέους  Ηράκλειο να επικρατεί εύκολα στα Δύο Αοράκια τη Μεσαρά με 65-37.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.