Παίδων Α' | Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής.


Στους παίδες Α’, ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος  και Ηρόδοτος, Ηράκλειο, ΟΦΗ και ένας εκ των Κύδων που θα παίξει με ΟΑΧ η ΑΟΑΝ στα μπαράζ συνθέτουν τις ομάδες του final four.

Αναλυτικά στην 18η αγωνιστική:
-Ο προτωπόρος και ελλειπής Ηρόδοτος, ηττήθηκε απο τον  Κύδων με 65-49 υποχρώνοντας  τον σε δεύτερη ήττα (που δεν του κόστισε την 1η θέση, άρα στα ημιτελικά θα παίξει με την ομάδα που θα προκύψει από το μπαράζ), 

Η χανιώτικη ομάδα, λοιπόν, παρέμεινε 4η και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο φάιναλ φορ στον αγώνα μπαράζ με τον πρωταθλητή παίδων Β’ (στον τελικό θα παίξουν οι πρώτοι των δυο ομίλων, δηλαδή ο ΟΑΧ με τον Αγ. Νικόλαο).
ΚΥΔΩΝ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 65-49 (Πατήστε εδώ).

-Το Ηράκλειο κέρδισε τον ΟΦΗ 67-60 , σε ενα σπουδαίο ανταγωνιστικό ντερμπι (θα είναι το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού). 
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΟΦΗ 67-60 (Πατήστε εδώ).

-Από την πλευρά του,το Ακρωτηρίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του μ’ εύκολη νίκη (νταμπλ σκορ) στο Αρκαλοχώρι37-74, καταλαμβάνοντας έτσι την 6η θέση στην τελική κατάταξη, με την Αναγεννηση να κλεινει θετικά την χρονια .

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΚΡΩΤΗΡΙ 37-74
Δεκάλεπτα: 10-24, 16-44 (ημ), 32-59, 37-74 
Α.Ο. Ακρωτηρίου (Αθ. Αζάς): Κωσταράς-Στεφάνου 2, Βαλαδάκης Χ. 8, Ρομπολάκης Ναπ. 3 (1), Νεονάκης Φ. 9, Σακούτης, Μαυρεδάκης Αλ. 13, Μαρινάκης 12, Ματαράγκας, Γκουγκουστάμος, Αζάς 17 (1), Παπαδομανωλάκης 2, Βαλαδάκης Γρ. 8.

-Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ανδρογέας στο Ρέθυμνο με το Ρέθυμνο BC, επικρατώντας με 34-68 και κατετάγη στην τιμητική 5η θέση.
ΡΕΘΥΜΝΟ BC - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 34-68

-Τέλος Εργοτέλης και Ακαδημία Ρεθύμνου είπαν "αντίο" στην κατηγορία, καθώς  Ακαδημία Ρεθύμνου αποχώρησε από το πρωτάθλημα και μαζί με τους "κιτρινόμαυρους"  θα βρίσκονται  στην κατηγορία παίδων Β’την νέα χρονιά.


Τα θέματα του παιδικού, ειναι μια προσφορά:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.