Νικηφόρα πρεμιέρα για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο , στο ντέρμπι της Κρήτης.


Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο καθώς επικράτησε με 55-30 των Αετών Κρήτης στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" της Αλικαρνασσού παρουσία πλήθους κόσμου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Το δελτίο τύπου της ομάδας του Ηράκλειο αναφέρει:
"O ΑΣΚΑ Ηράκλειο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 21ου πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ, σε εντός έδρας παιχνίδι επικράτησε των Αετών Κρήτης με score 55-30.

Η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και αν και μπήκε μουδιασμένη στην 1η περίοδο, όταν ανέβασε ταχύτητα φάνηκε οτι δεν θα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Ο προπονητής της ομάδας μας Μάξιμος Χατζηδάκης ειχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητες της αποστολής.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ 55-30
Διαιτητητές : Αρτεμάκη-Καμπίτσης
Δεκάλεπτα: 14-9, 32-13 (ημ), 46-23, 55-30.

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Μάξιμος Χατζηδάκης - Κυριακούδη Ειρήνη (βοηθός προπονητή):Χατζηδάκης 21, Γαστεράτος 4, Μαράκης, Χουρδάκης, Σταματάκης 10,Χριστόφορος , Στυλιανακάκης 11, Ψαράκης 9, Κοκκινάκης.
Αετοί Κρήτης (Κωνσταντάκης):Σκορδίλης 7 , Λαγουδάκης 12, Κουφός 11, Ρεκούμης, Μπουχαλάκης, Βάλβης,Κωνσταντάκης, Κοκολάκης

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ηφαίστου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ηρόδοτο και τους εργαζομένους του στο κλειστό του Μελίνα Μερκούρη που βοήθησαν σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Επίσης, μεγάλο ευχαριστώ στην μουσική ομάδα “Αντικρουστοί” που έδωσαν ρυθμό στο παιχνίδι με τα κρουστά τους.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που για μια ακόμα φορά έδωσε βροντερό παρόν και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.