Ευχαριστήριο της ΕΚΑΣΚ. Μέχρι την Πέμπτη (22/02), οι λιστες αθλητών.


Το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης να στεφθεί με απόλυτη οργανωτική επιτυχία.

Ειδικότερα, η ΕΚΑΣΚ εκφράζει τις ευχαριστίες της :

Στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Ηράκλειου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο EUROMEDICA και το «Χαμόγελο του παιδιού» για τη παραμονή ασθενοφόρων στο χώρο του γηπέδου, στην εθελοντική ομάδα του Δήμου Αρχάνων-Αστερουσίων Φίλιος Ζευς, στους οδηγούς των λεωφορείων για την άψογη συμπεριφορά τους, στους συνοδούς εκπαιδευτικούς, γονείς και παράγοντες σωματείων, που συνόδευαν τα παιδιά, καθώς και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην άψογη μετακίνηση των μικρών μαθητών.   

Τέλος το χειροκρότημα όλων μας, αξίζει στους μικρούς μαθητές και αθλητές που γέμισαν το γήπεδο με παιδικές φωνές και απέδειξαν ότι η Κρήτη ξέρει να τιμά το ευ αγωνίζεσθαι. 

Η ΕΚΑΣΚ με ανακοίνωσή της τονίζει οτι στους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας με την ΕΣΘΟΝΙΑ (23/2/18 - 18:30) και με τη Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ (25/2/18 - 18:00) που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο 2 Αοράκια, κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα για δωρεάν είσοδο σε κάθε αγώνα 50 αθλητών και αθλητριών. 

Τα Σωματεία μέχρι την Πέμπτη 22/02/18, όπως αποστείλετε λίστα με τους αθλητές και τις αθλήτριες του σωματείου σας.

Πηγή φώτο:"patris.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.