Εθνικη Ελλάδος | Ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες με Εσθονία και Μ. Βρετανία.



Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο θα κάνουν οι διεθνείς που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για τους αγώνες του δεύτερου "παραθύρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει το πρωί της Τρίτης (20/2) για το Ηράκλειο, όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια με την Εσθονία (23/2) και τη Μεγάλη Βρετανία (25/2), στα Δύο Αοράκια.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση για τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στα "Δύο Αοράκια" κόντρα σε Εσθονία (23/02) και Μεγάλη Βρετανία (25/02).

"Μπορείτε να βρεθείτε στο πλευρό της και να στηρίξετε την προσπάθειά της στο Ηράκλειο κλείνοντας τη θέση σας για τις  αναμετρήσεις των προκριματικών με την Εσθονία (23/2) και τη Μεγάλη Βρετανία (25/2)  ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ticketcore.gr/booking/fwc2019.

Τα εισιτήρια για κάθε αγώνα ξεχωριστά τιμώνται 10 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα με 15 ευρώ να δουν και τους δύο αγώνες", αναφέρει ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.