ΑΟΚ Χανιά | "Ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη".


Παρά την (στενάχωρη)  ήττα από τον Λοκρό Αταλάντης, με τον τρόπο που ήρθε στην παράταση,  ο ΑΟΚ Χανιά με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Κλαδισού.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση:
"Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων που στήριξε την ανδρική μας ομάδα, με την παρουσία του και σε έντονο βαθμό, στο κυριακάτικο (4/2) παιχνίδι με τον Λοκρό Αταλάντης, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Η ήττα στην παράταση, μετά από ένα “δραματικό” παιχνίδι ήταν, αν μη τι άλλο, στενάχωρη για όλους μας. Μια ήττα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας στη Γ’ Εθνική.

Εμείς θα θέλαμε να δεσμευτούμε ότι η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και με την ίδια, αν όχι και μεγαλύτερη, προσπάθεια!

Για το λόγο αυτό θέλουμε την ίδια και πιθανώς, μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο της πόλης μας διότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλές “στροφές” και η παραμονή θα κριθεί, κυρίως, στα εντός έδρας παιχνίδια".

Φωτο: "Στράτος Σολανάκης".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.