Αναπτυξιακό τουρνουά της ΕΚΑΣΚ, παρουσία των Τ.Μπακογεώργου, Θ. Αστεριάδη.Οι τελικές επιλογές.


Στην Κρήτη βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 03-04/02 οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τάκη Μπακογιώργου, Θεόδωρος Αστεριάδης, οι οποίοι  παρακολούθησαν αγώνες μεταξύ των επίλεκτων αθλητών και προπονήσεις αθλητριών μπάσκετ της Κρήτης.

Οι αγώνες  φιλοξενήθηκαν στο κλειστό της Αλικαρνασσού και τα παιδιά  χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, οι οποίες αγωνιστηκαν ως εξής: 

Ήφαιστος-Δίας 
Ερμής-Ποσειδώνας.

Δράση, όμως,  υπήρξε και στο Αναπτυξιακό των κοριτσιών, καθώς είχε προγραμματιστεί προπόνηση προπόνηση για τις 3/2/2018 (Σάββατο) στο κλειστό της Αλικαρνασσού.

Οι προαναφερόμενοι αγώνες-προπονήσεις,  έγιναν υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών Τάκη Μπακογιώργου (κοριτσιών), Θεόδωρου Αστεριάδη (αγοριών), ενώ παρόντες ήταν ο περιφερειακός προπονητής Στέλιος Καρκανάκης και οι υπεύθυνοι προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΚ, παρουσία της Επιτροπής Αναπτυξιακού και του προέδρου της ΕΚΑΣΚ κ.Χαράλαμπου Μαρκάκη.

Στα κορίτσια μάλιστα είδαν και τις Δερμιτζάκη, Σκουμπάκη από τον ΟΑΧ που ήδη έχουν επιλεγεί στην Εθνική κορασίδων. Οι δύο προπονητές είχαν συζητήσεις με τους περιφερειακούς προπονητές Κρήτης και παράγοντες.

Τις ημέρες του τελικού κυπέλλου στο Ηράκλειο θα έρθει για να δει τα αγόρια ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων κ. Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ ο περιφερειακός προπονητής ΕΚΑΣΚ Στέλιος Καρκανάκης κάλεσε τους εξής αθλητές  στις 12 Φεβρουαρίου για προπόνηση (3μ.μ. -5μ.μ.) στο κλειστό "Δ. Αοράκια".

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ:
"Παρακαλούνται οι παρακάτω αθλητές του σωματείου σας, να βρίσκονται τη Δεύτερα 12/02/2018 και ώρα 15:00 έως 17:00 για προπόνηση στο κλειστο γυμναστήριο δυο Αοράκια".

1. ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
2. ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΕΔΙΑΔΑ
3. ΚΑΡΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
4. ΓΚΙΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
5. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ
6. ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΔΩΝ
7. ΤΣΟΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΦΗ
8. ΣΕΙΡΑΔΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ
9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ
10. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΔΩΝ
11. ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ ΜΑΡΙΟΣ ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ
12. ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Σε περίπτωση κωλύματος κάποιου αθλητή, να ενημερωθεί ο Περιφερειακός Προπονητής κ. Καρκανάκης, το αργότερο έως την Πέμπτη 8/02/2018.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.