ΑΟΚ Χανιά| Κοπή πίτας και προβολή ταινίας 1968 (pics+vid).



Σε μια “ζεστή” εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Mega Place στο Βλητέ Χανίων, η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Χανιά έκοψε την Τετάρτη (14/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Μια καλή ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να χαλαρώσουν από την πίεση της καθημερινότητας…

Παρόντες ο πρόεδρος του ΑΟΚ Χανιά, Μιχάλης Ξυλάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαδόπουλος, μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας όλων των τμημάτων, οι καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής, αλλά και οι γονείς των μικρών παικτών μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟΚ Χανιά, με το φλουρί μάλιστα να “πέφτει” στον μικρό καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας Κνιθάκη, που μαζί με αυτό κέρδισε και μια δωροεπιταγή από το “Italian Factory Outlet”.


Είδαν το “1968”…
Νωρίτερα της εκδήλωσης, οι παίκτες των υποδομών μας, μαζί με άλλα μέλη της ομάδας παρακολούθησαν (σε αίθουσα κιν/φου στο Mega Place) την νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη “1968”. Μια ταινία που παρουσιάζει με τρόπο άκρως ποιοτικό, την κατάκτηση από την ΑΕΚ του πρώτου ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο μπάσκετ, το 1968.

 Η πρωτοβουλία της ομάδας εντάσσεται στην προσπάθεια που γίνεται εκ της ιδρύσεως του συλλόγου, τόσο για την αθλητική βελτίωση των παιδιών, όσο και για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και επιμόρφωσή τους. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την ταινία και πέρασαν δύο πολύ ευχάριστες ώρες…

Μετά το πέρας τη εκδήλωσης δε, άπαντες ευχήθηκαν η ανδρική ομάδα του ΑΟΚ Χανιά να επιτύχει το στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο ΑΟΚ Χανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένεια Χιωτάκη ιδιοκτήτες του MEGA PLACE που παρείχε όλες τις διευκολύνσεις για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και το κατάστημα του Άκη Παινεσάκη, “Italian Factory Outlet” για τη δωροεπιταγή.

Φωτογραφίες




Βίντεο :

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.