Η.Θεοδωρίδης | " Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας"


Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην πρεμιέρα του β’ γύρου, φιλοξενώντας αύριο (16.30) τον Κολοσσό H HOTELS, στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας μας, Ηλίας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του για την σημερινή αναμέτρηση τόνισε πως η ήττα στη Νέα Σμύρνη τους έχει πεισμώσει, σημειώνοντας παράλληλα την κρισιμότητα του αγώνα. 

«Προερχόμαστε από μία βαριά ήττα, την οποία θα πρέπει να την ξεχάσουμε. Σίγουρα στενοχωρηθήκαμε αλλά μας πείσμωσε κιόλας ενόψει της συνέχειας. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Πάμε στο παιχνίδι του Σαββάτου πιο δυνατοί από ποτέ.

Το ματς είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν και όπως έχουμε πει θα πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα στην έδρα μας.

Αν περιορίσουμε τα μακρινά σουτ του Κολοσσού και ελέγξουμε τα ριμπάουντ θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να ξέρεις για το αν έχει αποδυναμωθεί ο Κολοσσός μετά την μεταγραφή του Γκρίφιν, γιατί πολλές φορές όταν λείπει κάποιος σημαντικός παίκτης υπάρχει συσπείρωση. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, γιατί όλοι είναι καλοί παίκτες. Πιστεύουμε σε μας και ότι θα είμαστε νικητές».

Πηγή: rethymnobc.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.