Γυναικών | Τεράστια νίκη με Μαθιουδάκη ο ΟΦΗ, ήττα… σοκ για το Αρκάδι.


Με μια βολή της έμπειρης Μαρίας Μαθιουδάκη, σε....νεκρό χρόνο, οι Γυναίκες του ΟΦΗ πήραν την νίκη στο ΒΑΚ επί του Αρκαδίου (52-51), που τους έκανε "εκκωφαντικό στοπ”, καθώς ήταν η πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Σε ένα από τα σημαντικότερα, αλλά και πιο αμφίρροπα ματς της έκτης αγωνιστικής, αλλά και του πρωταθλήματος γενικότερα,  ο ΟΦΗ φιλοξένησε το Αρκάδι και η νίκη ήταν το ζητούμενο, για διαφορετικούς όμως λόγους.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συνεχίζουν να ελπίζουν για τα καλά στην πρωτιά και οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν να συνεχίσουν τις… υψηλές πτήσεις αήττητες.

Η εξέλιξη τους ματς, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά πριν από αυτό . Αμφίρροπη αναμέτρηση με το Αρκάδι όμως να παίρνει τα "σκήπτρα" της αναμέτρησης από το δεύτερο δεκάλεπτο και να φτάσει προηγούμενο στο 30:00 με προβάδισμα 6 πόντων (34-40).

Στην τέταρτη περίοδο είχαμε απόλυτη πρωταγωνίστρια την "ασπρόμαυρη" αρμάδα του Μάνου Καρλάφτη που με σερί 18-11, πέτυχαν την ανατροπή την...υστάτη ώρα καθώς η έμπειρη Μαρία Μαθιουδάκη, με βολή σε νεκρό χρόνο, διαθέτοντας "κρύο αίμα" έδωσε την πολυπόθητη νίκη στον ΟΦΗ και έβαλε νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

ΟΦΗ -ΑΡΚΑΔΙ ‎52-51 
Δεκάλεπτα: 14-11,19-25 (ημ),34-40, 52-51

ΟΦΗ (Καρλάφτης Μ.):Κουράτορα 11 (3),Ιατράκη 2,Αγαθαγγέλου 5 (1),Βατσινά 8(2),Τζανετή 5 (1),Λιόντα, Τζαγκαράκη ,Μαθιουδάκη 4 (1),Χριστοφοράκη, Στεφάνου, Φωτιάδη 17.
Αρκάδι (Πλευράκης Κ.):Κουλούρη Μ. 4,Ανυφαντάκη 2,Καούκη 14,Κουλούρη Σ. 5 (1),Παναγιωτάκη 2,Καζά 22,Κανδεράκη, Φραγγεδάκη 2, Χαμογεωργάκη.

-Μετά τη διεξαγωγή του  αναβληθέντα αγώνα Ηρόδοτος -Εργοτέλης (10/02),και τη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας, θ’ αρχίσει η Β’ φάση, στην οποία οι τέσσερις ομάδες θα συναντηθούν χιαστί (1η-4η, 2η-3η) στις δυο νίκες, χωρίς να συνυπολογίζονταιτα μεταξύ τους αποτελέσματα της Α’ φάσης

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.