Έμαθε τους νέους κανονισμούς ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, έπαιξε και φιλικό στα Χανιά.



Έναρξή της προετοιμασίας του ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο και φιλικό στα Χανιά με τους Αετούς Κρήτης (νικηφόρο), εν όψει πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ, που ξεκινά στις 17-18 Φεβρουαρίου , ενώ πριν το φιλικό ενημερώθηκε για τους νέους κανονισμούς στην ίδια πόλη, από τον κ.Σπύρο Τσούντσουρα

Η ενημέρωση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο:
"Η ομάδα μας ταξίδεψε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στα Χανιά προκειμένου να  παρακολουθήσει / διδαχθεί τις αλλαγές κανονισμών που έγιναν απο την iwbf (International Wheelchair Basketball Federation) , απο τον καθηγητή διαιτησίας της iwbf και πρόεδρο της Σ.Δ.Ε.Κ.Κ. κο Σπύρο Τσούντσουρα. Οι νέοι κανονισμοί θα εφαρμοστούν απο το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Αετούς Κρήτης σε φιλικό παιχνίδι εν όψει της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ το οποίο θα ξεκινήσει στις 17-18 Φεβρουαρίου. 

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάξιμος Χατζηδάκης, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά σχήματα. 
Για την ιστορία , η ομάδα μας επικράτησε με score 32-25. Αξίζει να σημειωθεί οτι σε
αυτό το παιχνίδι έκαναν το ντεμπούτο τους και οι 2 νεότεροι αθλητές της ομάδας μας, Γιώργος Παπαδάκης και Φίλιππος Παπαδάκης.

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα των Χανίων για τη φιλοξενία καθώς και τον καθηγητή διαιτησίας κο Τσουντσουρα όπου εκτός απο το μάθημα για τους νέους κανονισμούς, έλυσε κάθε απορία των αθλητών μας".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.