Εφήβων 1ος | Κύδων - Ηράκλειο 72-56.


Σημαντική νίκη πέτυχε στην έδρα του ο Κύδων, επικρατώντας, του Ηράκλειο με 72-56 στην 13η και προτελευταία αγωνιστική του πρώτου Ομίλου των Εφήβων ΕΑΚΣΚ και τώρα έχει τον πρώτο λόγο,  έναντι του Ρεθύμνου, όσον αφορά την πρόκριση στην τελική φάση, καθώς εξαρτάται αποκλειστικά από την Χανιώτικη ομάδα.

Ο Κύδων την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Λίντο για το ματς με το Δειλινό και με νίκη εξασφαλίζει την συμμετοχή του στην τελική φάση, ανεξαρτήτως τι θα κάνει το Ρέθυμνο BC.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ που μας έστειλε η ομάδα του Κύδων: 
"Η ομάδα ήξερε ότι το παιχνίδι ήταν τελικός και έκανε αυτό που ξέρει.Επαιξε πολύ καλό μπάσκετ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει αυτήν την πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος".

ΚΥΔΩΝ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 72-56
Δεκάλεπτα.19-16. 23-17. 12-16. 18-7.
Κύδων(Λουκάκης Στέφανος) : Ασσύ 5, Κουτσαντωνάκης 17 ,  Αζαριάδης 6 , Αντωνίου 3 , Περουλακης-Μαμαλης,  Καλιοντής, Κουτουλάκης 4, Καπετανάκης 8,  Κουτζογλου 4, Μαγγελακης 11,  Τζιόλας 14.
Ηράκλειο (Καρκανάκης Στέλιος): Γεωργόπουλος 4 Βιδάκης ,Καλέργης,Βαμβουκάκης ,Βαρβεράκης,Μαραγκουδάκης 9, Στιβακτάκης 6, Κιτσος-Καβιανάκης 11, Μηλαθιανάκης 8 Αλεξάκης, Σπυριδάκης , Κυπριωτάκης 9.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.