ΑΟΚ | Η προετοιμασία εν όψει Έσπερου Καλλιθέας.


Η Χανιώτικη  ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Έσπερο Καλλιθέας, την προσεχή Κυριακή (21/1), με  προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού , με απών από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Μάρκο Κοντογιάννη.

Η ενημέρωση από τον  ΑΟΚ Χανιά :
"Κανονικά στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού βρέθηκαν την Τρίτη (16/1) το βράδυ οι παίκτες του ΑΟΚ Χανιά.

Η ανδρική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Έσπερο Καλλιθέας, την προσεχή Κυριακή (21/1).

Η προπόνηση περιελάμβανε τακτική και 5 εναντίον 5. Απών είναι ο Μάρκος Κοντογιάννης που δεν υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι.

Την Τετάρτη (17/1) η προπόνηση είναι, εκ νέου, προγραμματισμένη στο κλειστό Κλαδισού, στις 20:20.

Η προπόνηση την Τρίτη,περιελάμβανε τακτική και 5 εναντίον 5. Απών είναι ο Μάρκος Κοντογιάννης που δεν υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι.

Την Τετάρτη (17/1) η προπόνηση είναι, εκ νέου, προγραμματισμένη στο κλειστό Κλαδισού, στις 20:20.

Mε Ακαδημία Ρεθύμνου οι Έφηβοι, στη Μεσσαρά οι Παίδες
"Την Ακαδημία Ρεθύμνου στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού υποδέχεται η Εφηβική ομάδα του ΑΟΚ Χανιά, το προσεχές Σάββατο (20/1). Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:30.

Εκτός έδρας αγωνίζεται η Παιδική μας ομάδα. Θα παίξει στο κλειστό των Μοιρών με την τοπική Μεσσαρά. Το ματς θα γίνει Κυριακή (21/1) στις 16:00.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις είναι στα πλαίσια των αντίστοιχων πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΚΑΣΚ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.