Το σχόλιο της Πέμπτης (30/11).


Του συνεργάτη μας "threepointer".

Τελικά δεν αγωνίστηκε ο Σπανούλης με τη Βαλένθια και αφ´ενός ο Ολυμπιακός πήρε άλλη μιά άνετη νίκη, αφ´ετέρου μείναμε με αναπάντητο το ερώτημα αν η επιστροφή του Βill, που την τελευταία στιγμή έμεινε έξω, θα ανεβάσει άμεσα τον Ολυμπιακό ή έστω και προσωρινά θα μπερδευτεί το όλο σχήμα, ώσπου ο καθένας να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του στην ομάδα, παρόντος του αρχηγού.

Ιδωμεν...στο προσεχές μέλλον.

Η Βαλένθια μπορεί να μην συγκαταλέγεται στις πρωτοκλασάτες ομάδες της λίγκας αλλά η νίκη του Ολυμπιακού είναι πολύτιμη και αυτό θα φανεί στην πορεία.

Τέλος ο Ερικ Γκρίν δεν κατάφερε να τιμωρήσει την προηγούμενή του ομάδα, παίζοντας φέτος σε μια Βαλένθια με νέο προπονητή που ψάχνεται χωρίς ακόμα να βρεί κάτι καλό και αποδοτικό.

Σειρά του ΠΑΟ αύριο (σ.σ. σήμερα), να κλείσει τη διπλή ελληνοισπανική ‘’μάχη’’ με πιθανότερο αποτέλεσμα, άλλη μια νίκη για τους πράσινους και έτσι να συνεχίζεται η καλή πορεία των ελληνικών ομάδων, στο φετεινό μαραθώνιο της Euroleague.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.