Νεανίδων | Ανδρογέας - Εργοτέλης 57-54.


Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τις Νεανίδες του Ανδρογέα, που σ ένα συγκλονιστικό ματς στο Λίντο, επικράτησαν με 57-54, του Εργοτέλη.

Η ενημέρωση της ομάδας του Ανδρογέα αναφέρει:
"Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι μικρές "Νεάνιδες" που έδειξαν ότι έχουν αρκετά ψυχικά αποθέματα επί της ομάδας του Εργοτέλη σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με αρκετές ανατροπές στο σκορ, αλλά και λάθη διαιτητικά μόνο απέναντι στην ομάδα μας που παραλίγο να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.
Μπράβο στα κορίτσια μας αλλά και στα κορίτσια του Εργοτέλη.
Ο αγώνας έγινε παρουσία του ιατρού κ. Χρήστου Ψυχαράκη με συνοδό τμήματος την κ.Μαρία Γιαουζάκη, αλλά και αρκετών φιλάθλων που "βοήθησαν τα κορίτσια μας να φτάσουν στην νίκη".

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 57-54
Δεκάλεπτα: 10-08,21-25 (ημ.),40-38,57-54.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(Σηφάκης),ΛΕΝΑΚΑΚΗ 17,ΤΣΑΚΟΥΜΗ,ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ 20(1), ΠΑΠΑΔΑΚΗ 13(1) ΞΗΡΟΥΔΑΚΗ 5(1),ΝΗΣΤΙΚΑΚΗ 2,ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗ,ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:(Χριστοδούλου),ΣΕΜΕΡΤΖΑΚΗ 36(2),ΓΑΛΙΑΔΑΚΗ 2,ΒΑΒΑΛΗ 3(1), ΠΑΓΩΝΙΔΗ 6, ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗ,ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ 2, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΩΜΑΡΑΚΗ,ΘΩΜΑ, ΣΩΜΑΡΑΚΗ Κ. 5(1)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.