Αθλητισμός και αλληλεγγύη στα τουρνουά μπασκετ 3on3 στα Χανιά.


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πολλά ήταν τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 23/12 το πρωί στο κλ. Κλαδισού και πήραν μέρος στα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα τουρνουά βόλεϊ και μπάσκετ 3x3, τα οποία εκτός από αθλητικό, είχαν και κοινωνικό χαρακτήρα. 

Τα τουρνουά διοργανώθηκαν από το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Παγκρήτιες Ενώσεις (ΕΣΠΕΚ και ΕΚΑΣΚ), ενώ τα παιδιά (προερχόμενα κυρίως από ομάδες του Νομού Χανίων, όμως υπήρχαν και ανεξάρτητα) έδειξαν και πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας,τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Πρώτα διεξήχθησαν οι αγώνες μπάσκετ και ακολούθη-σαν αυτοί του βόλεϊ, ενώ μετά την ολοκλήρωση του κάθεα θλήματος έγιναν απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων σε αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν.Αναφερόμενος στα τουρνουά, ο παρευρισκόμενος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων, Μανώλης Αδοντάκης, μας δήλωσε: 
«Διοργανώθηκαν και φέτος Χριστουγεννιάτικες αθλητικές δράσεις αλληλεγγύης,όπου μέσα από παιχνίδι μαθαίνουμε την ευγενή άμιλλα,αλλά παράλληλα και τη συνεισφορά στον συνάνθρωπο, με απώτερο στόχο η αλληλεγγύη να γίνει για όλους μας τρόπος ζωής και όχι τάση των ημερών.
Με δεδομένες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση και ευχαριστούμε τους συλλόγους, τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους,για τη συμμετοχή και την παρουσία τους στα τουρνουά».

Πηγή :"haniotika-nea.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.