ΑΣΚΑ Ηράκλειο | «Εκδήλωση για την ημέρα ατόμων με κινητική αναπηρία στις 3/12,στο Λίντο».


Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟ συνδιοργανώνει Εκδήλωση για την ημέρα ατόμων με κινητική αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00-17.00 στο Κλειστό του Λίντο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας επίδειξης ,βράβευση των μελών της πρώτης ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο της πόλης μας από τους διακριθέντες αθλητές –συναδέλφους του συλλόγου εργαζομένων της Περιφέρειας Κρήτης, του κ.Στεφανουδάκη παραολυμπιονίκη μας, χορευτικό cheerleading από την ομάδα Φ.Ο.Η Αριάδνη και κυρίως επαφή όλων μας διαδραστικά με δρώμενα με τους παίκτες της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η παρουσία όλων μας αλλά και η διάδοση της εκδήλωσης σε φίλους και γνωστούς αποτελεί πομπό διάδοσης μηνύματος ισότητας δικαιωμάτων ,αναγνώριση της αξίας του αθλητικού ιδεώδους. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων γύρω από την αναπηρία.

Πιστεύουμε ότι η άμεση επαφή των παιδιών και η γνωριμία τους με το συγκεκριμένο άθλημα και τους αθλητές, θα τα βοηθήσει να καταλάβουν ότι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και ότι η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο στη ζωή.

Σας περιμένουμε όλους και όλες, με φίλους και γνωστούς, για να στηρίξουμε ΟΥΣΙΩΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, κυρίως τον σεβασμό και αποδοχή της διαφορετικότητας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.