Ρέθυμνο Cretan Kings | Γίνε μέλος της καλύτερης ομάδας…(vid).


Το Ρέθυμνο Cretan Kings  δίνει την δυνατότητα να σε κάθε φίλαθλο που αγαπά την ομάδα, να γίνει  ενεργό μέλος.

Αναλυτικά περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω λινκ:

Μερικά λογια:
Το Ρέθυμνο Cretan Kings σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε ενεργό μέλος της αγαπημένης ομάδας Μπάσκετ της Κρήτης.

Φίλοι μας, έχετε την δυνατότητα μέσα από τις δράσεις μας να προσφέρεται: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αγωνιστικών  υποχρεώσεων, σε εκδηλώσεις της ομάδας, στο κοινωνικό μας πρόγραμμα «Cretan Kings Assist, ή όπου αλλού πιστεύετε  μπορείτε να βοηθήσετε σε συνεννόηση με την διοίκηση. 

Όποιοι-ες επιθυμούν, να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα εθελοντισμού της Ρέθυμνο Cretan Kings, μπορούν να συμπληρώσουν την «Αίτηση Εθελοντή» στην παρούσα φόρμα και για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσουν από Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00 στα Γραφεία της ΚΑΕ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), στο τηλέφωνο 281036279 κα.Παπαδοπετράκη Φωτεινή . 
CRETAN KINGS ASSIST

Το CRETA KINGS ASSIST είναι το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ομάδας μας, που στελεχώνεται αποκλειστικά από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  και έχει οικονομικούς πόρους για υλικά από χορηγίες και δωρεές και σκοπό έχει την μεταλαμπάδευση και προώθηση ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Ξεκινάμε από τα μικρά παιδιά προσκαλώντας τα να μάθουν και να βιώσουν τις παραπάνω έννοιες και βοηθάμε όλοι, μικροί - μεγάλοι σε αυτό το project, για το καλό της κοινωνίας μας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Έλα και εσύ στην παρέα μας και γίνε εθελοντής, για να νιώσεις μια γεύση ικανοποίησης και περηφάνιας για τα αποτελέσματα , όπως νιώθουμε και εμείς...  

Γίνε και εσύ Εθελοντής...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.