Νίκη για το Εφηβικό της Αναγέννησης.


Για την 6η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, του πρωταθλήματος Εφήβων ΕΚΑΣΚ, η Αναγέννηση, εκμεταλλευόμενη την έδρα της, επικράτησε με το εμφατικό 88-50, του Ανδρογέα, που διαμαρτύρεται για την διαιτησία και τις συνθήκες του ματς.Η απάντηση των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της στην επίσημη σελίδα της η ομάδα του Ανδρογέα, χαρακτηρίζει τους διαιτητές "απαράδεκτοι, άπειροι αλλά και επικίνδυνοι. Τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις αντιαθλητικών δεν καταλογίστηκαν, δεν φρόντισαν να διασφαλίσουν τουλάχιστον για την σωματική ακεραιότητα των παικτών".

Επίσης αφού συγχαίρει την γηπεδούχο ομάδα, επισημαίνει ότι :"παιχνίδι που έγινε χωρίς την απαιτούμενη άδεια αγώνος, χωρίς παρουσία ιατρού , που όταν χρειάστηκε να παρέμβει, στον τραυματισμό του Τζωρμπατζάκη δεν υπήρχε , αλλά και σε άλλους 3 παίκτες που δέχτηκαν σκληρά μαρκαρίσματα δεν υπήρχε γιατρός για να βοηθήσει."

Η Αναγέννηση από την μεριά της έχει διαφορετική άποψη και όπως επισημαίνει:
"Εκ μέρους της Αναγέννησης και προς απάντηση των παρατηρήσεων της ομάδας του Ανδρογέα:

1. Στο γήπεδο ήταν παρόν ο πρόεδρος της ομάδας μας και γιατρός κ. Αποστολάκης Γιώργος, καθώς και ο φυσικοθεραπευτής κ. Γαρεφαλάκης Μαρίνος. Ωστόσο δεν ζητήθηκε ποτέ η παρέμβασή τους σε κάποιο περιστατικό.
2. Σχετικά με την ύπαρξη ή όχι αδείας, παρακαλούμε να ενημερωθείτε σχετικά με την τροποποίηση που επήλθε φέτος.
3. Αναφορικά με τη συγκεκριμένη διαιτησία, τα σφυρίγματα δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα".

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ- 88-50

Περισσότερα σε λίγο...

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.