Π.Μαραγκάκης : "Πρόκληση για μένα ο Αρκαδικός"



Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Αμαρουσίου και η ιστοσελίδα contraepithesi.gr, φιλοξενεί τις πρώτες δηλώσεις του Κρητικού γκαρντ, Παντελή Μαραγκάκη απ οπού και αναδημοσιεύουμε. 

Το «Κόντρα Επίθεση» βρέθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον νεοαποκτηθέντα παίκτη του Αρκαδικού, Παντελή Μαραγκάκη για τη νέα χρονιά.

 -Παρουσία σου φέτος στην Τρίπολη και τον Αρκαδικό. Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη ποιες είναι;
Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην Τρίπολη και στον Αρκαδικό. Η ομάδα απαρτίζεται από δώδεκα παιδιά που είμαι όλοι μαζί μια παρέα και μια οικογένεια από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό, η πόλη αγαπάει το μπάσκετ. Είναι γενικά πολύ ωραία να παίζεις στον Αρκαδικό. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι θα είναι μαζί μας στο πλευρό μας. Βρίσκεται κάθε μέρα στο γήπεδο και μας στηρίζει. Τα πάντα λειτουργούν σε επαγγελματικά πλαίσια, όπως τότε που βρισκόταν η ομάδα στην Α1.

-Αν και η ομάδα δεν είχε στη διάθεσή της πολύ χρόνο προετοιμασίας, το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2. Τι να περιμένουμε και τι μπορούμε να πούμε για το εκτός έδρας ματς στον Άγιο Θωμά.
Παρ’ όλο το χρονικό περιθώριο που είχαμε στη διάθεσή μας, πιστεύω ότι τελικά η ομάδα φτιάχτηκε πολύ καλά, με δώδεκα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν ένας προς ένα ξεχωριστά. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το παιχνίδι με το Μαρούσι. Είμαστε σε καλό επίπεδο και δουλεύουμε τρεις εβδομάδες στο 100% πρωί-βράδυ για να είμαστε 100% έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος της χρονιάς.

-Σίγουρα η φετινή σεζόν στην Α2 με τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό αποτελεί πρόκληση για σένα. Θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό;
Φυσικά είναι τιμή για μένα που θα παίξω δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ δυνατό και όσο αγωνίζεσαι σε τέτοιο επίπεδο, βελτιώνεσαι κι εσύ και χωρίς να το θέλεις παίρνεις εικόνες από μεγαλύτερους παίκτες που έχουν εμπειρία, έχουν παίξει χρόνια στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Είναι μεγάλη μου χαρά!

-Τέλος η άποψή σου για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας της φετινής σεζόν ποια είναι;
Φέτος όπως και πέρυσι το επίπεδο στην Α2 είναι πάρα πολύ υψηλό. Βλέπουμε ομάδες όπως το Περιστέρι και ο Ηρακλής που έχουν παίκτες που έπαιζαν χρόνια στα υψηλότερα επίπεδα της Α1. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Πάνω - κάτω αποτελείται από τρία διαφορετικά επίπεδα. Καταρχάς οι ομάδες που θέλουν να ανεβούν και είναι 3-4, μετά οι ομάδες που έχουν σχεδόν σίγουρη την παραμονή τους και τέλος οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος όπως κι εμείς για να κερδίσουν την παραμονή τους. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και θα κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Πηγή: «Κόντρα Επίθεση»
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.