Τρίτη στο στο 2nd International Basketball Tournament Crete/Heraklion, η Ούνιξ (pics).



Καλύτερη η Ούνιξ Καζάν αν και χωρίς τον Καιμακόγλου που έχει θλάση στο πλευρό του ,επικράτησε με 73-68 του Ερυθρού Αστέρα και κατέκτησε την 3η θέση στο 2nd International Basketball Tournament Crete/Heraklion που γίνεται στο Ηράκλειο.

Οργανώνεται από την ALFA PLUS Α.Ε. και τη FERIAS TRAVEL έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Απουσίες ειχε και ο Ερυθρος Αστέρας (Άντιτς, Λάζιτς) ενώ από την Ούνικς απουσίαζε και ο Λόκετ.

Μετά τη λήξη του μικρού τελικού έγινε και η απονομή στις ομάδες που κατέκτησαν την 3η και 4η θέση. Στην Ούνιξ Καζάν τα αναμνηστικά έδωσε ο Μπάμπης Μαρκάκης Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ και στον Ερυθρό Αστέρα ο Μανόλης Ρουσάκης εκπρόσωπος της ALFA PLUS . 

Αναμνηστικά δώρα έδωσαν και οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 31-36 ,45-52, 68-73.
Διαιτητές ήταν οι κκ Αναστασόπουλος,Ψαριανός,Χαλαμπαλάκης
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αλιβίγεβιτς): Κέσελ 8 (2), Ραντίσεβιτς, Ντάνγκουμπιτς 5 (1), Νταβίντοβατς 2, Λαζάρεβιτς, Φελντέιν 5 (1), Γιάνκοβιτς, Ρότσεστι 10, Λεσόρ 15,Γιοβάνοβιτς 8, Μπιέλιτσα 15.
ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (Πρίφτης): Ετζίμ 10 (1), Πονκρασόφ 4, Κολόμ 13 (2), Σουκόφτσοφ 8, Λάσμε 6, Μέγιερς 12, Σμιθ 8,  Τρούσκιν 3 (1), Κόσεφ, Σεργκέφ, Κολέσνικοφ 9(1).

Οι προπονητές της Ουνιξ και του Ερυθρου Ασ δήλωσαν μετά το ματς.
Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής Ούνιξ Καζάν): 
«Το τουρνουά αυτό ήταν η κατάληξη ενός αρκετά μεγάλου διαστήματος που βρεθήκαμε στην Ελλάδα παίζοντας φιλικά. Τα συμπεράσματα από την προετοιμασία στο σύνολό της είναι θετικά.
Στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν εμφανής η κούραση τόσο σωματική, όσο και ψυχολογική. Τα παιχνίδια που δώσαμε ήταν όλα χρήσιμα, ακόμα και αυτό που χάσαμε απέναντι στη Μακάμπι. Νομίζω πως έχουμε ακόμα αρκετά πράγματα να διορθώσουμε και που πρέπει να δουλέψουμε όπως όλες οι ομάδες την περίοδο αυτή.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Κρήτης για τη φιλοξενία τους, την οποία είχε την τύχη να γνωρίσει η ομάδα μου, και φυσικά, να συγχαρώ για την εξαιρετική οργάνωση του τουρνουά.»

Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς (προπονητής Ερυθρού Αστέρα): 
«Στο παιχνίδι με την Ούνιξ είχαμε και πάλι πρόβλημα στο ριμπάουντ. Για ένα ακόμα παιχνίδι δεχτήκαμε εύκολους πόντους μετά από χαμένο ριμπάουντ. Ο Ρότσεστι είναι μαζί μας μόλις μία βδομάδα και δεν βρίσκεται ακόμα στην κατάσταση που επιθυμούμε. Χρειάζεταιχρόνο και είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν, σε επτά μέρες. Μέχρι τότε θα έχουμε τον Ντόμπριτς και τον Άντιτς, οι οποίοι μας έλειψαν,
και έτσι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει.»





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.