Το Ηράκλειο την νίκη, ο ΑΟΚ Χανίων τις εντυπώσεις (pics) .


Την νίκη με 66-62, πανηγύρισε το Ηράκλειο, στο κλειστό του Λίντο, επικρατώντας με 66-62, του ΑΟΚ Χανιών, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Ροδά αποδείχθηκε  εξόχως ανταγωνιστική καθώς ήταν σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα κοντά στο σκορ, εκτός της τρίτης περιόδου, αλλά στην συνέχεια επέστρεψε, κάνοντας ντέρμπι το ματς κι έδωσε στους γηπεδούχους και μετέπειτα νικητές να έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια σχεδόν ισοδύναμη ομάδα.

Η ομάδα των Χανίων εξέπληξε θετικά τους ουδέτερους που είδαν ένα σύνολο ταλαντούχο, δυνατό, ψηλή,με πλάνο στο παιχνίδι της απέναντι στο Ηράκλειο, που αγωνίζεται σε μια κατηγορία παραπάνω (Β’), το οποίο έδειξε αδυναμίες ωστόσο  διαθέτει τις επιλογές και την ποιότητα για να διορθώσει τα "κακώς κείμενα", μέχρι την έναρξη.

Μια σημείωση για τον ΑΟΚ Χανιά, που δείχνει ομάδα με ποιότητα και φαίνεται να είναι ότι καλύτερο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. 

Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς που την στηρίζουν, όπως χρειάζεται στήριξη και από το Χανιώτη φίλαθλο, ανεξάρτητου χρώματος, ώστε να έχει συνέχεια και να βρεθεί Χανιώτικη ομάδα, εκεί που της αξίζει.

Απουσίες είχαν και οι δυο ομάδες, με τους Λακκα και Κίτσο να είναι στα "πιτς" για τους νικητές, ενώ ο Αράπης ήταν στον πάγκο της Χανιώτικης ομάδας, άλλα δεν αγωνίστηκε.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΟΚ Χανιά 66-62
Δεκάλεπτα: 18-15, 28-27 (ημ.),54-41, 66-62

Σύντομα βίντεο και δηλώσεις.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.