Θλίψη στο Ηράκλειο , για τον ξαφνικό χαμό του Γ.Παπασταυράκη.


Σοκαρισμένη είναι από χθες βράδυ η ομάδα μπασκετ του Ηρακλείου και όχι μόνο, από τον ξαφνικό θάνατο του καθηγητή Γιάννη Παπασταυράκη, ο οποίος ήταν παλιός αθλητής της ομάδας , ενώ μέχρι πριν δυο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα και ο γιος του Νικόλας.

Ο Γιάννης  Παπασταυράκης, ο οποίος υπηρετούσε στο 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

"Θλίψη! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος Γιάννης Παπασταυράκης έφυγε αιφνίδια από κοντά μας. Μεγάλο σοκ και απώλεια για το σχολείο μας. Καλό ταξίδι Γιάννη", έγραψε τη νύχτα στην ηλεκτρονική του σελίδα το 4ο Λύκειο, γνωστοποιώντας το θάνατο του εκπαιδευτικού.

Στο άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Παπασταυράκη  το Δ.Σ. του Ηράκλειο, οι αθλητές  και οι προπονητές της ομάδας , εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του και συμπαραστέκονται στο βαρύ πένθος της οικογένειας, ενώ σύντομα θα βγει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Κατανοώντας ότι τέτοιες στιγμές που ο πόνος κυριαρχεί, τα λόγια είναι φτωχά και αδύναμα, για να εκφράσουν τα συναισθήματα, ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του, και ιδιαίτερα στο γιο του  Νικόλα για αυτή τη σημαντική και μεγάλη απώλεια .

Η κηδεία θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 15:30, στους Αποστόλους Πεδιάδος
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.