Τα εισιτήρια και το πρόγραμμα, στο 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion.



Τέθηκαν σε κυκλοφορία από σήμερα , τα εισιτήρια για το 2o Το International Basketball Tournament Crete/Heraklion, που ως γνωστόν γίνεται από 22-24 Σεπτεμβρίου  στα «Δύο Αοράκια» και στο οποίο συμμετέχουν οι Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ερυθρός Αστέρας και Ούνιξ Καζάν.

Οι διοργανωτές, μάλιστα, αφουγκράζονται την κοινή γνώμη και τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διάγουμε , αποφάσισαν την σοβαρή  μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, μείωση που φθάνει ακόμα και στο 50% ανάλογα με την θέση,ς σε σχέση με το τουρνουά της περασμένης περιόδου.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:  

«Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια για το 2o International Basketball Tournament Crete/Heraklion. Αφουγκράζονταν την κοινή γνώμη και τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διάγουμε οι διοργανωτές, αποφάσισαν την σοβαρή  μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, μείωση που φθάνει ακόμα και στο 50% ανάλογα με την θέση. Αναλυτικά οι νέες τιμές έχουν ως εξής:

Α)Βόρεια & Νότια κερκίδα (Πίσω από μπασκέτες) Πάνω και κάτω διάζωμα
 Τιμή εισιτηρίου 10€/ημέρα(2 αγώνες)  (ΑΠΟ 15€ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ -33%)

Β)Ανατολική & Δυτική κερκίδα (Πάνω διαζώματα)
 Τιμή εισιτηρίου 10€/ημέρα(2 αγώνες) (ΑΠΟ 20€ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ -50%) Α) Ανατολική & Δυτική κερκίδα (Κάτω διαζώματα)

Τιμή εισιτηρίου 20€/ημέρα(2 αγώνες) (ΑΠΟ 25€ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ) 
Court seats……………………50€
 Baselineseats……………….40€

  Τα εισιτήρια κάθε ημέρας περιλαμβάνουν και τους δύο αγώνες.

  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 Από σήμερα και προς το παρών μέχρι να ετοιμαστούν και νέα εκδοτήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του τουρνουά από τους κάτωθι τόπους διάθεσης:

 •Crete IBT Web (μόνοprint@home) www.crete-ibt.com 
•Tickethour Call Centre (μόνοprint@home)
 •Tickethour Web (μόνο print@home) buy.tickethour.com
 •Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο)

Προσοχή: να υπενθυμίσουμε ότι οι αγορές γίνονται μόνο με την παρουσίαση του ΑΜΚΑ για κάθε φίλαθλο στο καλάθι αγοράς (συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών) το οποίο πρέπει να είναι διαφορετικό για κάθε πελάτη αλλιώς το σύστημα δε αφήνει το χρήστη να προχωρήσει.

Όταν ο φίλαθλος προχωρήσει σε αγορά δε θα μπορεί να αγοράσει εκ νέου με το ίδιο ΑΜΚΑ για την ίδια ημέρα. Οπότε πρακτικά κάποιος αγοράζει για την εκάστοτε ημέρα του Τουρνουά μία φορά.

Η συγκεκριμένη απόφαση εδράζεται στα πλαίσια του νέου αθλητικού νόμου και δε μπορεί να παρακαμφθεί.

 Αλλαγές και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται.

 Έως τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμα και τα εκδοτήρια, οπότε και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το πρόγραμμα του 2ου International Basketball Tournament

Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στο 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion, το οποίο θα διεξαχθεί 22-24/9 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

 Οι διοργανωτές ALFA PLUSA.E, Promotion&Event Services, και το FERIASTRAVEL ανακοίνωσαν σήμερα το πρόγραμμα του τουρνουά, ενώ να επισημάνουμε ότι για τη διεξαγωγή του σημαντική είναι η συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Τα παιχνίδια θα ξεκινούν στις 18:30 και στις 20:30, ενώ μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε καταρτίστηκε ως εξής το πρόγραμμα:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
18.00 – 20.00                     Ούνιξ Καζάν  – Μακάμπι Τελ Αβίβ
20.30 – 22.30                     Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
18.00 – 20.00                     ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.30 – 22.30                     ΤΕΛΙΚΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι για το τουρνουά μπορούν να απευθύνονται και στο portal του τουρνουά για περισσότερες πληροφορίες , (προμήθεια  και θέση εισιτηρίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες τουρνουά κ.λ.π.) που είναι www.crete-ibt.com  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.