Στην τοπικές ΚΕΔ, οι ορισμοί γραμματείας, Εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων.Σεμινάριο ΣΥΚΚΑΚ στις 1/10.


Όπως αναφέρει με επίσημο εγγραφώ της η ΕΟΚ, τα μέλη της γραμματείας των αγώνων Εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, θα ορίζονται από την εκάστοτε τοπική ΚΕΔ.

Το έγγραφο που απέστειλε η ΕΟΚ στις Ενώσεις,  στην παραπάνω φωτογραφία.

Σεμινάριο νέων Κανονισμών απο ΣΥΚΚΑΚ .

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του, ο τοπικός σύνδεσμος:
"Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στην συνεδρίαση του Δ.Σ της 7/9/2017 αποφασίστηκε ομόφωνα, να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1/10/2017 κλειστό σεμινάριο για τα μέλη του Συνδέσμου. 

Στο σεμινάριο θα γίνει παρουσίαση των αλλαγών των κανονισμών που θα ισχύουν από την φετινή σεζόν , θα δοθούν διευκρινήσεις και θα γίνει ανάλυση σε όλο το φάσμα των κανονισμών καλαθοσφαίρισης. 

Στο τέλος του σεμιναρίου τα μέλη θα δώσουν γραπτό τέστ , τα αποτελέσματα του οποίου θα ληφθούν υπόψη στις αξιολογήσεις των κριτών που θα γίνουν μέχρι το τέλος του έτους.
Επισημαίνουμε ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των κριτών στην επιμόρφωση , προκειμένου να διατηρηθεί υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. 

Με νεώτερη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστά ο τόπος και η ακριβής ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.