Στα ...πιτς ο Μ.Γκιούλης για τον ΑΟΚ Χανιά.


Ατυχία για τον  ΑΟΚ Χανιά, καθώς ο Ματθαίος Γκιούλης τραυματίστηκε σοβαρά με συνέπεια να αναμένεται να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τους επόμενους έξι μήνες, καθώς ταλαιπωρείται από κύστη στο επιγονάτιο.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της Χανιώτικης ομάδας:
"Άτυχος στάθηκε ο παίκτης της ομάδας μας Ματθαίος Γκιούλης αφού η ιατρική γνωμάτευση έδειξε ότι έχει κύστη στο επιγονάτιο, με συνέπεια να μην μπορεί να ακολουθήσει προς το παρόν τις υποχρεώσεις του ΑΟΚ Χανιά. 
Μάλιστα, οι προβλέψεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο 6μηνο.

Να ευχηθούμε στον παίκτη μας καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας μας!

Τελευταία προπόνηση πριν το “Βασ. Παδουβάς”.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (28/9) το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΑΟΚ Χανιά πριν εκείνη παίξει, την Παρασκευή (29/9), στο τουρνουά “Βασίλης Παδουβάς” στο Ηράκλειο (29 και 30 Σεπτεμβρίου).

Πέραν του προβλήματος με τον Γκιούλη και του προγράμματος προπονήσεων που έχει ενταχθεί ο Αράπης (είναι στο τελικό του στάδιο), οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ροδά. 
Μάλιστα, στα δύο ματς στο Ηράκλειο (με Ηράκλειο την Παρασκευή και στον μεγάλο ή μικρό τελικό του Σαββάτου), αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς, Γιώργος Τασιούδης".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.