Σημαντικές βελτιώσεις, στο 19ο Δημοτικό και στο 8ο Λύκειο, από τον Ανδρογέα.Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ανδρογέα, ενημερώνει για τις σημαντικές βελτιώσεις στα δύο γήπεδα μπάσκετ μπάσκετ που χρησιμοποιεί ως προπονητήρια, δηλαδή το 19ο Δημοτικό σχολείο και στο 8ο Λύκειο Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ανδρογέα:

"Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων την Τετάρτη 23 Αυγούστου , αφού έγιναν οι επισκευές στις μπασκέτες , αλλά και το συνολικό βάψιμο - φρεσκάρισμα όλου του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ( μικρού και μεγάλου) στο 19ου Δημοτικό Σχολείο, που θα "σηκώσει" και φέτος το "βάρος" των προπονήσεων. Σημαντική η συμβολή του γραμματέα της ομάδας κ. Σηφάκη Βαγγέλη, που μαζί με τον προπονητή Παγωνίδη έπιασαν αμέσως "δουλειά" μόλις εντοπίστηκε το πρόβλημα αστάθειας.

Η συνέχεια δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου , με την ολοκλήρωση των έργων βελτίωσης στο 8ο Λύκειο Ηρακλείου, όπου θα αποτελέσει την δεύτερη έδρα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Μετά την συμφωνία με το διευθυντή του σχολείου επισκευάστηκαν οι μπασκέτες, επιδιορθώθηκαν οι προβολείς του γηπέδου (θα χρειαστούν και νέες λάμπες) και έγινε εξ αρχής η επισκευή στο προαύλιο του σχολείου με αντιολισθητικά χρώματα έτσι ώστε να γίνονται οι προπονήσεις των παιδιών με αυξημένη ασφάλεια αλλά και η εκγύμναση των μαθητών του σχολείου, περιορίζοντας τα προβλήματα ολισθηρότητας στο ελάχιστο. 

Οι μαθητές του 8ου σχολείου θα ξεκινήσουν την νέα σχολική χρόνια έχοντας στην διάθεση τους ένα καινούργιο γήπεδο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διευθυντή και τους υποδιευθυντές του σχολείου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της ομάδας μας για την "στέγαση" των τμημάτων των ακαδημιών.


Καλή σχολική χρόνια και καλή αγωνιστική περίοδο. Οι βελτιώσεις των γηπέδων εντάσσεται στα ανταποδοτικά τέλη που προσφέρει η ομάδα μας στα σχολεία που συνεργάζεται.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.