Μια ανάσα από τον Μαραγκάκη ο Αρκαδικός ! (vid).



Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο νο.1 στόχος του Αρκαδικού για το ρόλο του δημιουργού είναι ο Ηρακλειώτης Παντελής Μαραγκάκης. 

Ο Μαραγκάκης είναι 19 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α2, έχοντας αγωνιστεί την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλείου. Την περασμένη σεζόν ο νεαρός γκαρντ μέτρησε 2,9 πόντους και 0,7 ασίστ, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις όταν χρειάστηκε να παίξει ως βασικός "άσος" λόγω του τραυματισμού του Κουπίδη.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να προχωρήσει η μετεγγραφή και να ανακοινωθεί ο παίκτης, με τον Αρκαδικό να προσθέτει ένα παίκτη με μέλλον και αρκετό ταλέντο.

Ο Αρκαδικός μπορεί μέχρι πριν λίγες ημέρες να μην είχε καν προπονητικό επιτελείο, όμως από το τότε που ο Τζίμης Κουστένης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.