"Διπλό" μεταγραφικό ντεμαράζ για τον ΑΟΚ Χανίων.


Η ομάδα των Χανίων προχώρησε σε  επενδύσεις  για το μέλλον, καθώς στο ρόστερ της ομάδας, προστέθηκαν οι 19χρονοι, φοιτητές ,Βασίλης Σταθόπουλος και Θοδωρής Κουτσαβδής, οι οποίοι την περασμένη σεζόν, αγωνιζόντουσαν σε Παναιτωλικό και Δούκα αντίστοιχα.Ματαίωση του φιλικού με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο ΑΘλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ανακοινώνει την απόκτηση δύο νεαρών παικτών που θα ενισχύσουν την ανδρική μας ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής.
Ο ένας είναι ο Βασίλης Σταθόπουλος. Γεννηθείς στο Αγρίνιο το 1999 και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό (στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας). Αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”.
Ο δεύτερος είναι ο Θοδωρής Κουτσαβδής. Γεννηθείς στην Αθήνα το 1999 και πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Δούκα. Αγωνίζεται στη θέση “1”.
Καλωσορίζουμε και τα δύο παιδιά στην ομάδα μας!"

Ματαίωση του φιλικού με τον ΟΦΗ
"Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ενημερώνει ότι ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με τον ΟΦΗ, που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο (23/9) το απόγευμα, στο κλειστό Κλαδισού, ματαιώνεται.
Αιτία, τα αγωνιστικά προβλήματα του φίλου σωματείου του ΟΦΗ που στάθηκαν εμπόδιο, ώστε να μεταβεί η ανδρική του ομάδα στα Χανιά και να παίξει στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στον σύλλογο μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας θα μεταβεί την Κυριακή (24/9) στο Ηράκλειο για να παίξει με την τοπική ομάδα φιλικό ματς, στο κλειστό του Λίντο".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.