ΑΟΚ Χανια | Λύπη για Διαμαντόπουλο, πλέον κοιτάζει αλλού.


Ο ΑΟΚ Χανιά με ανακοίνωσή του, εκφράζει την λύπη του, για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Γιώργος Διαμαντόπουλο, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι θα στραφεί άμεσα σε άλλες λύσεις, ώστε το ρόστερ της ομάδας να ενισχυθεί, με άλλον αθλητή υψηλής ποιότητας και αξίας για τα δεδομένα της κατηγορίας

Η ανακοίνωση:
"Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει φέτος, την προσπάθεια της ομάδας μας,στη Γ’ Εθνική μπάσκετ. Προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον σπουδαίο αυτό παίκτη να βρίσκεται στην Αθήνα και να μην είναι εφικτό να είναι στα Χανιά, ώστε να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα μας.

Παρά το γεγονός, ότι η εξέλιξη αυτή μας λυπεί, διότι στηρίξαμε πολλά στον Γιώργο Διαμαντόπουλο ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τού ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, τόσο για τη συνέχεια της καριέρας του, όσο και για τη ζωή του ευρύτερα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΑΟΚ Χανιά είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, ώστε το ρόστερ του να ενισχυθεί με άλλον αθλητή υψηλής ποιότητας και αξίας για τα δεδομένα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί φέτος".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.