Αγιασμός και απολογισμός από τον ΣΥΔΚΑΚ(pics).


Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου , στα γραφεία της Ένωσης στο Λίντο πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Η σχετική ενημέρωση του ΣΥΔΚΑΚ (επισυναπτόμενες με φωτο) αναφέρει:
"Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 13/9/2017 ο καθιερωμένος αγιασμός και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών
Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΚΑΣΚ και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου μας.

Η πλειοψηφία των διαιτητών βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία του Συνδέσμου, καθώς παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών με τη Ρωσία στα πλαίσια του Ευρωμπάσκετ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μετά τον αγιασμό, πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός για το επερχόμενο έτος και τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστή περίοδο, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο αντίστοιχος Οικονομικός Απολογισμός. 

Τέλος, δόθηκαν οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του Συνδέσμου , δίνοντας την ευκαιρία να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση."




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.