2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion |O Υφυπουργός αθλητισμού στο τουρνουά -Οι ώρες άφιξης των ομάδων - Ανοικτή προπόνηση του Ολυμπιακού.


Αύριο Πέμπτη έρχονται οι αποστολές και των τεσσάρων ομάδων, που παίρνουν μέρος στο το 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion, που αρχίζει μεθαύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 του μήνα με τον μικρό και μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στο παλατάκι του κλειστού στα ‘’Δύο Αοράκια’’ του Ηρακλείου Κρήτης.


Συγκεκριμένα πρώτη ανοίγει τον χορό των αφίξεων, αύριο Πέμπτη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 10:00 π.μ., ακολουθεί ο Ολυμπιακός στις 10:45 π.μ. η Ούνιξ Καζάν στις 12:45 μ.μ. και  τελευταία φθάνει στο Ηράκλειο η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα στις 14:50 μ.μ.

Το τουρνουά παίρνει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα μία και το Σάββατο το βράδυ, η προπόνηση του Ολυμπιακού (8:30μμ – 10:00 μ.μ) θα είναι ανοικτή ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, με την ευγενική παραχώρηση και συναίνεση του Ολυμπιακού και φυσικά του προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στην έναρξη του τουρνουά που είναι η Παρασκευή 22/9/2017 το παρών θα δώσει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Να υπενθυμίσουμε ότι το International Basketball Tournament Crete/Heraklion,διοργανώνεται από ALFA PLUS A.E, Promotion & Event Services, και το FERIAS TRAVEL έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι πάντα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
18:00 – 20:00 Ούνιξ Καζάν vs Μακάμπι Τελ Αβίβ
20:30 – 22:30 Ολυμπιακός vs Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
18:00 :Μικρός Τελικός
20:30: Μεγάλος Τελικό

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το τουρνουά, που ήδη παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση τις τελευταίες ημέρες, από τα προκαθορισμένα σημεία διάθεσης που είναι:

Crete IBT Web (μόνο print@home) www.crete-ibt.com
Tickethour Call Centre (μόνο print@home)
Tickethour Web (μόνο print@home) buy.tickethour.com
Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο)
Καταστήματα cosmos sports
Κλειστό Γυμναστήριο Πατελλών
Κλειστό Γυμναστήριο Παγκρητίου Σταδίου
Κλειστό ΄΄Δύο Αοράκια΄΄

Προσοχή: να υπενθυμίσουμε ότι οι αγορές γίνονται μόνο με την παρουσίαση του ΑΜΚΑ για κάθε φίλαθλο στο καλάθι αγοράς (συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών) το οποίο πρέπει να είναι διαφορετικό για κάθε πελάτη αλλιώς το σύστημα δε αφήνει το χρήστη να προχωρήσει.

Όταν ο φίλαθλος προχωρήσει σε αγορά δε θα μπορεί να αγοράσει εκ νέου με το ίδιο ΑΜΚΑ για την ίδια ημέρα. 
Οπότε πρακτικά κάποιος αγοράζει για την εκάστοτε ημέρα του Τουρνουά μία φορά.

Η συγκεκριμένη απόφαση εδράζεται στα πλαίσια του νέου αθλητικού νόμου και δε μπορεί να παρακαμφθεί.

Αλλαγές και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται.

Τέλος οι ενδιαφερόμενοι για το τουρνουά, μπορούν να απευθύνονται και στο portal της διοργάνωσης για περισσότερες πληροφορίες , (προμήθεια και θέση εισιτηρίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες τουρνουά κ.λ.π.) που είναι: www.crete-ibt.com
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.