Συμμετοχή του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην «1η Γιορτή Εθελοντισμού & Προσφοράς»


H ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα συμμετέχει στην «1η Γιορτή Εθελοντισμού & Προσφοράς» που θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πάρκο Γεωργιάδη, που διοργανώνει το Εθελοντικό μας Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι, καλώντας του συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια, ενω η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ενημέρωση από τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο:
H ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα συμμετέχει στην «1η Γιορτή Εθελοντισμού & Προσφοράς» που θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πάρκο Γεωργιάδη, που διοργανώνει το Εθελοντικό μας Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.

με συνδιοργανωτή τον σύλλογο «ΑΛΕΑ – η ρίζα του καλού». Στόχος της εκδήλωσης η ανάδειξη του Εθελοντισμού, της Συλλογικότητας & της Αλληλεγγύης και η γνωριμία των συμπολιτών μας με εθελοντικές ομάδες μέσω δραστηριοτήτων που θα διεξαχθουν εκείνη την ημέρα.

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα βρίσκεται στο Πάρκο Γεωργιάδη στις 5μ.μ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παρουσιάσει το άθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο αλλά και για να παίξουν οι μικροί μας φίλοι μαζί με τους αθλητές μας! 

Σας περιμένουμε!

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτήν την πρωτοβουλία προσφέροντας, σχολικά είδη,τρόφιμα ,προσωπικά είδη υγιεινής , κουβέρτες(sleeping bags) ,καπάκια , μουσικά και θεατρικά βιβλία.

Είσοδος ελεύθερη
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.